Бренд German Apparel і шоу «Ебаут» випустили благодійну колекцію під назвою My blood.

Символами колаборації стали військовий код «4.5.0», що означає «все спокійно», літера «Ї» як знак спротиву міста-героя Маріуполя, пляма крові й карабін.

Колекція – унісекс, її виконали в стилях гранж й андеграунд. Для цього використовували технічку печворк, ефект потертості й «вивареності» речей, необроблені краї.

До капсули ввійшли одяг й аксесуари: светр, світшот, сорочка, дута куртка, штани карго, джинси, широкий шарф у двох кольорах, а також срібні сережки у формі карабінів і підвіска у формі букви «Ї», виготовлена з посрібленої латуні на срібному ланцюжку.

Придбати речі можна на сайті бренда German Apparel.

Кампейн знімав фотограф Степан Лісовський у Будинку торгівлі на Львівській площі в Києві: «Ми знімали кампейн цієї колекції під вибухи, презентуємо її теж у той час, коли ворожі дрони атакують і руйнують цивільні будинки. Але, як кожен українець сьогодні, ми підіймаємося з самого дна й обираємо йти далі. Боротися й працювати попри біль і новини, допоки ми живі», – коментує колекцію засновниця German Apparel Валерія Цимбал.

Частину коштів із продажу передадуть проєкту «Протези для незламних».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наприкінці липня бренд German Apparel і шоу «Ебаут» випустили колекцію «Мова предків», яку присвятили попереднім поколінням. А наприкінці вересня бренд German Apparel випустив осінню колекцію.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі