Український бренд Katimo представив осінньо-зимову колекцію жіночого вбрання The Way Home. Її вже можна придбати онлайн або в магазині на вулиці Рейтарській, 19–А.

«Колекція створена, аби подарувати жінці таке цінне відчуття дому. Відчуття тепла, комфорту і турботи в часи постійних змін та турбуленції», – розповідає команда Katimo.

До колекції ввійшли теплі жакети та пальто з шерсті, м’які светри і кардигани, тренчі з обʼємними рукавами, прямі сукні-сорочки, брючні костюми із жакетами, а також нові моделі взуття – теплі чоботи та домашні капці зроблені вручну.

Крім того, з літньої капсули в осінньо-зимову колекцію повернули корсет, який можна використовувати як елемент сукні-бюстʼє.

Палітра кольорів складається з природних відтінків: кольори потемнілої від дощів деревини, пожовклих лісів, молочних туманів та сірих хмар.

«Червоною лінією крізь всю колекцію проходить символічне зображення стрижа – принт на джинсах, що нагадує окрас птаха, декоративні ґудзики, а також сукня-максі з подолом із штучного пір’я», – пояснюють у Katimo.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка та фото: Katimo