Ще не літо – не поносиш шльопанці, але й не холодно – теплі черевики вже почищені й сховані на наступний сезон. Зробили добірку взуття на той випадок, коли ногам уже хочеться дихати. У добірці – клоги, туфлі мері джейн, переосмислення сліпонів і балеток з дитинства й рибальські босоніжки. Спойлер: трендовий леопард також буде. 

Туфлі

Kachorovska

Український модний взуттєвий бренд Kachorovska пропонує нову модель зручних шкіряних туфель Natalie на стійкому підборі зі гнучкою підошвою. Як декоративний елемент додали знімний золотий ланцюжок на одну ніжку. Взуття представлено в чотирьох кольорах: білий, чорний, червоний і темно-коричневий.

Скільки: 7 200 гривень 

Босоніжки 

Artell Shoes 

Сімейна взуттєва майстерня родом із Києва пропонує на весну-літо вдягнути й не знімати легкі рибальські босоніжки. Модель є як у шкірі, так і в замші. Босоніжки представили в яскравих кольорах: рожевому, зеленому, бежевому, коричневому й класичному чорному. 

Скільки: 3 500 гривень 

Мюлі 

Ikos Shoes 

Взуттєве сімейне виробництво з Луцька випустило нову колекцію весна-літо, у яку ввійшли мюлі на підборах. Як ділиться команда, над створенням цієї моделі працювали декілька сезонів, а особливо над підбором. Видовжений носик і допрацьована колодка з назвою української річки Тиса стали фінальною крапкою, щоби нарешті презентувати мюлі. Взуття доступне в трьох кольорах: червоному, білому та денімі. 

Балетки

Hvoya 

Усім знайомі з дитинства й шкільних років балетки перероджуються й потроху переходять із тренду в базовий гардероб. Бренд пропонує балетки Mini Jane з круглим носиком, пряжкою, з гладкої шкіри. Модель доступна в 15 кольорах і принтах: від стриманого теракоту до трендового леопарду. 

Скільки: 4 900 гривень 

Клоги 

Circul 

Ще один тренд, який ніяк не відпускає своєю зручністю й незвичним дизайном, – клоги. Київський бренд, засновник якого колишній авіаційний інженер, пропонує шкіряні клоги. Взуття доступне в темно-сірому й сірому кольорах, а також анімалістичному принті. 

Скільки: 3 800 гривень (сірі й темно-сірі); 3 900 гривень (леопардові)

Кеди 

One by One

Український бренд жіночого одягу й взуття пропонує безпрограшно базову модель кедів. Взуття виготовлено з натуральної замші, а носик і пʼятку оброблено додатковими вставками з основного матеріалу як захист від подряпин. Кеди доступні у світло-бежевому й червоному кольорах. 

Скільки: 3 590 гривень 

Лофери 

Estro 

Український бренд взуття й аксесуарів пропонує зручну модель лоферів з китицями на спекотний (і не дуже) період зі 100% натуральної шкіри. Модель представлена у велюрі й нубуці, тобто текстурна або ж гладенька – на ваш смак. Лофери доступні в пʼяти кольорах: білий, сірий, бежевий, блакитний і коричневий. 

Скільки: зі знижкою 3 750 гривень (повна ціна – 4 699 гривень)

Слінгбеки 

Siena

Український бренд жіночого взуття презентував нову весняну колекцію, у яку ввійшла інтерпретація слінгбеків з акцентним квадратним мисом і ремінцем на пʼятці. Модель виконана з натуральної гладкої шкіри в чорному кольорі. Таке взуття точно поєднається і з базовим гардеробом, і в більш сміливих образах.

Скільки: 3 700 гривень 

Шльопанці 

Te.Shoes

Київська майстерня непересічного взуття пропонує масивні й водночас легкі шльопанці з резинкою Elastic. Верх виконаний із натуральної принтованої шкіри з довгим ворсом, а всередині є мʼякий шкіряний підклад. Як каже команда, широка резинка стане знахідкою для дівчат із середнім і високим підйомом. Модель представлена в різних відтінках анімалістичного принту, а також у чорному кольорі.  

Скільки: 3 400 гривень 

Сліпони 

Nani

Якщо за згадки цієї моделі взуття, вам відразу пригадуються тканинні сліпони із вирви-око дизайнерським рішенням, то поспішаємо вас заспокоїти. Київський бренд переосмислив сліпони й презентував їхню найбільш вдалу мінімалістичну версію. Модель виконана з натуральної шкіри, а мʼяка пʼята дозволяє носити їх як мюлі. Сліпони доступні в бежевому й темно-зеленому кольорах. 

Скільки: 4 900 гривень 

Ще туфлі (але лакові)

By Me 

Київський сімейний бренд одягу пропонує лаковані туфлі на підборах у чорному кольорі. Блискучо-чорна барва натхненна модерним українським театром «Березіль». Туфлі зроблені зі штучної шкіри у два шари: нижній покритий мікрофіброю, верхній – поліуретаном. Висота підборів – 10 сантиметрів. 

Скільки: 3 290 гривень 

Extraordinary vibe 

Katimo

Київський бренд жіночого одягу презентував нову колекцію весна-літо, у яку ввійшли чоботи з відкритим мисом. Модель виконана з мʼякої тонкої шкіри й має зручні невисокі підбори, широкий декоративний рант, шкіряну устілку й застібку-блискавку ззаду. Чоботи доступні в білому й чорному кольорах. 

Скільки: 16 800 гривень