Минулий рік показав, що, крім енергонезалежності дому, інвестицією в осінь і зиму буде також затишний домашній одяг. Зібрали кольорові лонгсліви, теплі костюми та піжами для дому від українських брендів.

Balcony Garment

Світшоти з начосом, широкі м’які штани, картаті сорочки та фактурні светри – у новому дропі домашнього одягу бренда, що вже багато років пропагує естетику домашніх аутфітів. Для чоловіків вибір менший, але є затишні утеплені костюми в трьох відтінках. 

Сайт 

RoomMate

У бренда домашнього одягу можна шукати затишні костюми для жінок і чоловіків, лонгсліви вільного крою різних відтінків і кімоно. Найближчим часом анонсують зимовий дроп – теплі трикотажні та в’язані костюми різних фасонів. 

Сайт

Harper’s Homewear

Український бренд одягу для дому та відпочинку сповідує ідею носіння вдома речей, у яких можна піти на прогулянку чи зустріч. Наразі в асортименті лонгсліви та штани в рубчик, світшоти та піжами класичного крою. 

 

Сайт 

Leglo

Бренд, що спеціалізується на постільній білизні, почав також виготовляти піжами та домашні костюми для чоловіків, жінок і дітей. У стоці бренда домашній одяг із вареної бавовни, льону, мусліну та конопель. 

Сайт 

Cher’17

Для затишку вдома у бренда варто шукати плюшеві жіночі костюми в трьох відтінках: сірому, яскраво-рожевому та блакитному. Також є спортивні костюми з кроп-худі, м’які костюми «для розкішних» із plus-size колекції, презентованої в колаборації з гуртом Kazka і його лідеркою Сашею Заріцькою, і принтовані світшоти на застібці.

Сайт

Mashsh

Утеплені худі та світшоти для дому можна знайти в бренда, заснованого Машою Єфросиніною. М’який матеріал і ніжні кольори: бузковий, зелений і кольору шампанського. Також у бренда є боді та шорти.

Сайт 

O.Taje

У бренда варто звернути увагу на об’ємні джемпери, утеплені боді, светри, комфортні м’які костюми світло-сірого та графітового кольорів і пончо з натуральної вовни. 

Сайт

Norba

Norba починали як бренд спортивного одягу. Тому тут варто обрати комфортні легінси, які підійдуть як для активностей, так і для комфортного перебування вдома. Також у бренда є в’язані костюми та кардигани з м’якої вовни та джемпери.

Сайт

Jul

Горнутися вдома, а потім вийти на прогулянку – у м’якому молочному худі на блискавці чи утепленому рожевому костюмі з написом «Янгол». Також у бренда є класичні бавовняні піжами, поверх яких можна вдягнути м’який жилет і картаті сорочки. 

Сайт

Обкладинка: Norba, Balcony Garment