Зібрали спортивні комплекти для прогулянок, зустрічей за кавою і домашніх посиденьок. Ось 15 варіантів – чоловічі, жіночі й унісекс-костюми від українських брендів.

Костюм у техніці печворк від Ksenia Schnaider і Adidas із кросівками «Суперзірка»

До першої колаборації українського бренда Ksenia Schnaider з Adidas увійшла оновлена класика Adidas – спортивний костюм Adicolor у техніці печворк у бірюзових відтінках. Можна доповнити кросівками «Суперзірка».


Штани – 3398 грн

Лінк

Олімпійка – 3398 грн 

Лінк

Кросівки – 5498 грн 

Лінк

 

Унісекс-костюм «Good vibes only» від Be Om Design

Чорне унісекс-худі зі щільного бавовняного матеріалу від Be Om Design можна доповнити штанами прямого крою. Є також світло-сірий комплект із блакитним написом і «вінтажний» із вивареної бавовни.


Худі – 1999 грн

Лінк

Штани – 1599 грн

Лінк

 

Шоколадні в’язані штани з кофтиною-поло від Diadia

До спортивної лінійки закарпатського бренда Diadia ввійшли в'язані комплекти з верхом у вигляді кофтин-поло. У команді кажуть, що такий костюм – найкращий варіант для комфортного відпочинку, особливо в осінньо-зимовий період, і пропонують також комбінувати штани з худі, толстовками чи світшотами.

Кофта – 1890 грн

Лінк

Штани – 1790 грн

Лінк

 

Ретро-костюм з олімпійкою та брюками-карго від Mogozine

На ранню осінь бренд пропонує ретро-модель спортивного костюма з олімпійкою та штанами з плащової тканини з кантом. Брюки-карго мають чотири кишені та на талії та знизу регулюються за допомогою затяжок. Комплект також є в чорному кольорі.

Олімпійка – 2250 грн

Лінк

Брюки – 1990 грн

Лінк

 

Рожевий костюм у рубчик від Firma

Київський бренд спортивного одягу Firma пропонує низку варіантів верху та низу, що легко поєднуються між собою. Наприклад, штани в рубчик прямого крою пропонують комбінувати з оверсайз-лонгслівами або флісовими світшотами в монохромних луках або поєднуючи рожевий і молочний відтінки.

Лонгслів – 850 грн

Лінк

Штани – 1250 грн

Лінк 

 

Графітовий костюм із коміром від 12 Monkeys

Серед чоловічих моделей в асортименті бренда є спортивний костюм вільного крою у графітовому відтінку. У комплекті – кофта на блискавці з двома кишенями та вишивкою на комірі, а також штани, що регулюються на поясі та внизу гомілок. Такі костюми представлені також у пудровому, зеленому, чорному та кремовому відтінках.

Костюм – 4000 грн

Лінк

 

Худі «Why me?» і флісові штани в тон

Харківський бренд одягу Why Me має в асортименті кілька варіантів спортивного «верху», зокрема бордове худі з написом «Why me?». Можна доповнити штанами в тон від Vans із флісової лінійки або брунатними легінсами від German. У Why Me кажуть, що 5% коштів від продажу худі йдуть в українські благодійні фонди.

Худі – 2900 грн

Лінк

Штани – 2499 грн 

Лінк

Легінси – 599 грн

Лінк

 

Swaggy Suit із вітрівкою від криворізького бренда Slyji

На власному виробництві бренд виготовляє оверсайз-костюми з вітрівками та штанами-карго з переробленого котону та нейлону. Окрім хакі, є сірий, бежевий, чорний і молочний варіанти.

Куртка – 2599 грн

Лінк

Штани – 1799 грн

Лінк

 

Комплект із худі на блискавці від Seven Mountains

Київський бренд Seven Mountains у чоловічій спортивній лінійці має низку костюмів з олімпійками, худі та світшотами. Модель Zip Tracksuit із худі на блискавці випустили в базових темно- і світло-сірому, чорному, темно-синьому кольорах. Також є яскраві відтінки: бордовий та оливковий.

Комплект – 2650 грн

Лінк

 

Костюм із начосом від Ctrl

Бренд Ctrl має в асортименті спортивні комплекти з начосом. Костюм Voyager має прогумовану блискавку та затяжки на рукавах і штанинах, які забезпечують додатковий захист від вітру та холоду, а також дають змогу регулювати зовнішній вигляд костюма.

Комплект – 2400 грн

Лінк

 

Худі за мотивами витинанки та брюки-кльош від Hoody Stories

В асортименті бренда є жіночі худі вільного крою зі спущеною лінією плеча та дизайном за мотивами традиційних подільських вишиванок. Верх можна доповнити штанами-кльош у тому ж відтінку.

Худі – 2300 грн

Лінк

Штани – 2200 грн

Лінк

 

Комплект зі світшотом Independence від Must Have

Сірий унісекс-світшот вільного силуету з трикотажу представив бренд Must Have. Особливість моделі – фронтальний принт «Independence» чорного кольору. До світшота пропонують штани прямого крою з кишенями.

Світшот – 1799 грн

Лінк

Штани – 1599 грн

Лінк

Костюм зі вкороченим худі від Cher17

Варіант спортивного костюму від бренда Cher17 зі вкороченим худі на блискавці та вільними штанами прямого крою доступний у двох кольорах – чорному та бежевому.

Комплект – 4299 грн

Лінк

 

Комплект у кольорі фуксія від Vovk

Бренд жіночого одягу Vovk у спортивній лінійці має кілька комплектів яскравих відтінків. Наприклад, пропонують костюм у кольорі фуксія зі світшотом на блискавці та джогерами. Ця модель також представлена у базових молочному та чорному відтінках.

Комплект – 2690 грн

Лінк

 

Костюм із відкритими швами від Harvest

Чоловічий комплект у пудровому відтінку з відкритими швами. Костюм складається з худі з капюшоном і накладною кишенею спереду, а також штанів з еластичним поясом, бічними кишенями й однією накладною кишенею позаду. Модель також представлена в чорному кольорі.

Комплект – 2645 грн

Лінк