Уже подивилися «Барбі»? Ми вже розповідали, чому на вихідних «Барбігеймера» не треба обирати між «Барбі» й «Оппенгеймером», а тепер зібрали колекції українських виробників у рожевому кольорі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Gunia Project

Барбі в етномотивах. Це перша прикраса від бренда Gunia Project – гердан із бісеру, розроблений за мотивами давньої української нашийної прикраси. Прозорі й кольорові намистини сплітаються у візерунок із зорями та русалками, натхненний дерев'яним сволоком 19 століття.

Бренд / річ

Вартість гердану – 2000 грн

«Хуізіт»

Це бренд гендерно-нейтрального одягу, що підтримує екологію, захист прав жінок, чесних виборів та українського кіно. До біло-рожевої колекції «Fuck You» входять унісекс-лонгсліви, футболки, кепка та шкарпетки.

Бренд / річ

Вартість лонгсліва – 1650 грн, футболки – 1350 грн

Jul

Це бавовняний кораловий костюм із літньої колекції, що транслює історію одночасно про легкість і постійний рух. «Цього сезону Jul пропонує знайти баланс між спокоєм і метушнею, створити власний сценарій життя та доповнити його актуальними речами незалежно від зовнішніх обставин», – кажуть у команді.

Бренд / річ

Вартість топу – 1599 грн, спідниці – 1999 грн

Serenity

Це бренд елегантного одягу із шовку, у літній колекції якого помітили сукні, топ і костюм кольору фуксії. Також ці самі позиції є в чорному кольорі, якщо фільм «Оппенгеймер» вам сподобається більше.

Бренд / річ

Вартість штанів – $296, топу – $124, сорочки – $348

Coosh

Це ніжно-рожевий костюм із натурального італійського льону, у літній колекції бренда також є рожева спортивна лінійка з топом і велосипедками та легкі сукні.

Бренд / річ

Вартість жилета – 1900 грн, штанів палаццо – 2990 грн

Alice K

Акцент на рожевому й окрема Барбі-добірка в літній колекції бренда, що поєднує яскраві екстраречі з повсякденними речами першої необхідності. Шукайте: сорочки, штани вільного крою, сукні, шорти та пляжний одяг.

Бренд / річ

Вартість речей – від $30 до 370$

Mod44

Це бренд, що переосмислює робочий одяг для сучасного міста. А друга футболка на фото – колаборація з німецьким художником Джонні Террор, який спеціально для колекції розробив графіку з футуристичним працівником.

Бренд / річ

Вартість футболки – 2450 грн

Katsurina

Літня колекція в пастельних тонах із рожевими вставками від лайфстайл-бренда. Шукайте: лляні сукні, шорти, сорочки, блузи й топи. «Створюючи колекцію, ми не обмежували себе стандартами та намагалися сконструювати речі так, щоби вони гарно сиділи на будь-якому типі фігури», – кажуть у Katsurina.

Бренд/річ

Вартість шортів – 1900 грн, топи від 1800 грн

Kenmark

Шовкова сумка – це мастхев сезону Барбі та спеки. Також у колекції бренда можна знайти шовкові рожеві штани, шорти та ліфи.

Бренд/річ

Вартість – 980 грн

Frolov

Це інтелігентна провокація й бренд, у якому виступала Beyonce у новому кліпі. На сайті Frolov можна знайти щонайменше 20 позицій у рожевому кольорі.

Бренд/річ

Вартість сукні – €1410

Shur Shur

Це бренд, що робить носіння панчіх і гольфів красивою повсякденністю «за будь-якої погоди, з будь-якого приводу, у будь-якому віці та під будь-який стиль» – щось ідеальне до прем'єри. Шукайте на сайті: шість позицій рожевого кольору.

Бренд/річ

Вартість шкарпеток – 900 грн, гольфів – 1700 грн

12 Monkeys

Ніжно-рожеві штани карго від бренда повсякденного одягу на кожен день і будь-куди. Добірку карго ми вже публікували раніше.

Бренд/річ

Вартість – 3000 грн

Mria

Зручний і жіночний вуличний одяг із лімітованими колекціями ручного виготовлення та рожева спідниця із зав'язками.

Бренд/річ

Вартість – 2170 грн

Statnia

Це люксовий бренд корсетів ручної роботи, що «виокремлює своїми виробами жіночу силу самовираження». Шукайте на сайті сім корсетів кольорів фуксія та ніжно-рожевого.

Бренд/річ

Вартість – $405