Літній кежуал на всі випадки життя: зібрали колекції від українських брендів, які випустили дропи для чоловіків.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Why Me

Український бренд Why Me доповнив свою весняну колекцію літніми речами: лляними та бавовняними сорочками з довгим і коротким рукавом, карго-шортами й оверсайз-футболками з натхненним Іваном Багряним написом «The brave always have good fortune».

Футболка: 1600 гривень

Де купити: на сайті бренда

Personal Parade

Нещодавно український бренд випустив рекламну кампанію своєї нової колекції Personal Pride. У її основі лежить меседж про те, що все починається з любові до себе. До дропу ввійшли мереживні футболки, сорочки, шорти та комбінезон вільного крою, боксери, плавки, а також набір сережок із двома літерами P.

Мереживна сорочка: 180 євро

Де замовити: на сайті бренда

Indposhiv

Український бренд, який створює чоловічий гардероб за стандартами bespoke, Гільдії кравців Великої Британії Indposhiv, випустив новий літній дроп поло. До нього ввійшли сорочки рожевого, зеленого, молочного та сіро-синього кольорів.

Поло: 12 900 гривень

Де замовити: на сайті бренда або в магазині за адресою вулиця Гончара, 50.

Lu’g

Новий український чоловічий бренд Lu’g представив перший дроп під назвою Saturday. Ця назва описує емоції від моменту, «коли ти нарешті видихнув після робочого тижня, можеш розслабитися, одягнути комфортні речі, випити кави та повільно насолоджуватися днем». Усі речі стилістично перегукуються між собою та створюють повсякденні образи в приглушених кольорах. Колекція складається з лонгслівів, штанів і сорочок. На речах є контрастно вишита літера «L», акцентні вивернуті шви та фіксатори на рукавах.

Сорочка: 3100 гривень

Де замовити: в інстаграмі бренда

Pasat

Бренд Pasat випустив нову колекцію унісекс-речей. Під час створення дропу засновники шукали натхнення серед західних стилістів, музики та фотографій 2000-х, забули про гендерні стереотипи та передали своє бачення унісексу. До колекції ввійшли лонгсліви, широкі котонові штани, худі з коротким рукавом, широкі джинси та шорти, а також базові чорні футболки.

Штани: 7500 гривень

Де замовити: в інстаграмі бренда

Tserkovnij

Український бренд Tserkovnij пропонує доповнити чоловічий гардероб на літо кімоно з парусини в чотирьох базових кольорах, двома моделями штанів широкого прямого крою із середньою посадкою, панамами та банданами.

Штани: 2800 гривень

Де купити: на сайті бренда

Alchevsque

Український бренд Alchevsque представив новий дроп футболок, створених у колаборації з художником із Кривого Рогу Данилом Резніченком. Нова модель називається «0564 Сталевар» і представлена в сірому кольорі. Спереду базову футболку прикрасили принтом із зображенням силуету Криворізького металургійного заводу та кодом Кривого Рогу – 0564, а на спині – великим принтом у вигляді чорного диму та надписом «Сталевар», який скопіювали з газети «Криворожский сталевар».

Футболка: 2500 гривень

Де придбати: на сайті бренда

O(FourFour)

Київський бренд O(FourFour) представив весняно-літній дроп Essence, присвячений темі міського туризму. До колекції ввійшли речі для чоловіків і жінок, які «комфортно носити під час довгих прогулянок». Дроп складається з лонгслівів, бодісьютів, джерсі, курток-кімоно, шортів, футболок і худі.

Лонгслів: 5500 гривень

Де купити: на сайті бренда або корнері в ЦУМі

Act.1

Київський бренд Act.1 сфокусований на створенні сучасного унісекс-гардероба, поєднуючи універсальні силуети й утилітарні елементи. До літнього дропу ввійшли джинси, шорти, спортивні штани, куртки з деніму, бавовняні майки та футболки принтом, сорочки з вишивкою, а також лонгсліви та худі.

Базова футболка: 2750 гривень

Де купити: на сайті бренда

Arch Garments

Навесні київський бренд повсякденного одягу Arch Garments перезапустили, випустивши нову колекцію. До неї ввійшли футболки, доповнені принтом ракетки для гри у настільний теніс, базові штани, шорти вільного крою, прикрашені чотирма кишенями. А також кепки й шопер, який має короткі та довгі варіанти ручок.

Футболка: 1500 гривень

Де купити: на сайті бренда або в магазині Riot Division на Рейтарській, 9

byMe

Український бренд byMe презентував новий літній дроп для чоловіків. До колекції ввійшли футболки оверсайз, сорочки, шорти карго та штани. Особливістю дропу є доповнення одягу українськими елементами: обкладинкою «Кобзаря», написом «Моя мова броня», орнаментами коників, силуетами Говерли та каштанів.

Футболка: 1690 гривень

Де купити: на сайті бренда

Be OM Design

Український бренд розслабленого casual Be OM Design випустив літню колекцію, речі з якої знайдуть представники обох статей. Чоловіки в літньому дропі можуть придбати виварені костюми у трьох базових кольорах: синьому, бежевому та темно-сірому, сорочки в синю смужку, оверсайз-футболки, меланжеві спортивні та графітові шорти карго.

Сорочка в синю смужку: 1599 гривень

Де купити: на сайті бренда

Minnim

Якщо ви в пошуках базових джинсових шортів на літо, зверніть увагу на лінійку від бренда Minnim. Нова колекція натхненна літом у великому місті. Це класичні моделі зі щільного деніму й актуальних фасонів, що залишатимуться в гардеробі надовго. Моделі представлені у класичній ретро-палітрі: світло-блакитному та графітовому відтінку.

Шорти: 2200 гривень

Де купити: на сайті бренда

Lessless

Бренд повсякденного одягу для відпочинку Lessless під час створення своїх образів надихається халатами «Золотого віку» Голлівуду. До капсули у стилі Oold Hollywood увійшли двосторонній шовковий халат, комплекти піжами та дуо із шортів і сорочки у стилі Леонардо Ді Капріо з фільму «Ромео + Джульєтта», а також лляні й атласні халати. Представлені моделі можна носити поза домом разом із базою капсульного гардероба, як-от водолазкою чи майкою. До колекції також увійшла шовкова нічна сорочка, що відсилає до образів молодого Іва Сен-Лорана в його будинку в Марракеші.

Піжама: 35 000 гривень

Де купити: на сайті бренда