Від більш практичних і повсякденних кепок до брендових капелюхів. Зібрали добірку головних уборів, які захистять від сонця, а також доповнять ваш літній образ.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Бандани від Syndicate

Український бренд Syndicate випустив новий дроп бандан із принтом сокола. Кольорова палітра включає білий, чорний, червоний, синій і ніжні рожевий і блакитний кольори.

Лінк

Скільки – 890 гривень

Кепка з логотипом стрілки від Syndicate

Також бренд має лінійку традиційних кепок із логотипом стрілки. Тож якщо ви прихильник більш класичних моделей, можете зупинити вибір на чорній універсальній кепці.

Лінк 

Скільки – 1580 гривень

Кепка Corruption від Ksenia Schnaider

Кепку Corruption хоче навіть берлінський дизайнер Френк Вільде. Наш фаворит – червона модель із золотистою вишивкою. Якщо ж ви надаєте перевагу більш стриманим кольорам, можете обрати, чорний, хакі або білий.

Лінк

Скільки – 2600 гривень

Панама від Deep

Український бренд унісекс-одягу Deep випустив літню колекцію «Native», до якої ввійшли панами. Вони ідеально пасуватимуть до костюмів із льону, кімоно та просторих суконь. Завдяки зав’язкам на стрічках панаму можна по-різному стилізувати, залежно від вашого настрою.

Лінк

Скільки – 990 гривень

Кепка Located in Kyiv

Новий український бренд Located in Kyiv розповідає, що «перекреслює хайповість проживання в Парижі, Нью-Йорку, Токіо чи інших столицях світу». Натомість додає важливості Києву та транслює це у своїх принтах на футболках, шоперах і кепках. Бренд пропонує опцію власного комбінування назв міст і кольорів.

Лінк

Скільки – 1500 гривень

В’язаний капелюх Ruslan Baginskiy

Так, у Руслана Багінського є не лише моделі капелюхів, призначених для виступів Beyonce. Український бренд пропонує широкий вибір моделей на літо: від в'язаних класичних до ковбойських на ланцюжку.

Лінк

Скільки – 9238 гривень

Кепка-витинанка від Gunia

Український бренд Gunia Project трансформував свою хустку та додав до неї козирок. Кепка-витинанка оздоблена візерунком за мотивами мальованих косівських кахель 20 століття та вишитого чернецького рушника з Київщини 19 століття. Доступна в білому та чорному кольорах.

Лінк

Скільки – 5543 гривень

Кепка Not instafamous від Skripka

Український бренд Skripka пропонує базові кепки на літо з різними написами: «Not instafamous», «Mind your own business», «I don`t give a damn». Якщо любите, коли написи на футболках та аксесуарах говорять красномовніше за вас, тут є кілька варіантів.

Лінк

Скільки – 1050 гривень

Кепка з логотипом від Rikky Hype

Біла або чорна кепка від бренда спортивного одягу Rikky Hype – це база як для чоловіків, так і жінок. Якщо вам потрібен простий і водночас стильний аксесуар на літо, можете зупинити вибір саме на цій моделі.

Лінк

Скільки  510 гривень

Бейсболка з вишитим листком каштана від Support by Poustovit

Хто ж не любить лого каштана? А у бренда Support by Poustovit каштан прикрашає всі речі, зокрема й кепки. Обирайте на свій смак колір і міняйтеся з іншими.

Лінк

Скільки – 800 гривень

Панама від Only Good

Український бренд прикрас Only Good має свою лінійку панам, які, до речі, зараз можна придбати зі знижкою. Тож якщо вам подобаються нестандартні принти або доповнення з бісером у головному уборі, зверніть увагу на панами Hawaii та Azur Pink.

Лінк

Скільки  1752 гривень

Морські капелюхи від Eromin Store

Дизайнер українського бренда Eromin Store Євген Єрьомін надихався морем, молодістю та пригодами під час створення нового дропу «New Wave». До колекції ввійшли капелюхи в білому та чорному кольорах. Особливістю нових моделей є те, що вони йдуть зі стрічками різних кольорів, які можна змінювати самостійно. Це дає можливість щоразу мати новий капелюх, просто змінюючи оздоблення.

Лінк

Скільки – 5000 гривень

Кепка «Why Me?»

Український бренд чоловічого одягу Why Me випустив весняно-літню колекцію, яку доповнив кепками з лаконічними написами в чотирьох базових кольорах: синьому, зеленому, білому та чорному.

Лінк

Скільки – 1400 гривень

Бандани та панами від M0d44

Український бренд «робочого одягу з Києва» M0d44 пропонує варіанти панам, бандан і кепок із небанальними принтами. Тож якщо хочете додати креативу до робочого вбрання, звернуть увагу на бандану з абстрактним принтом. А коли маєте бажання побути спецагентом під прикриттям, можете обрати Antipod Hat.

Лінк

Скільки – 1550 гривень

Бандани від Tserkovniy

Бандани «Extreme Points» зі справжніми кордонами України містять координати крайніх точок держави: Грем'яча, Чопа, Ранньої Зорі та Фороса. Також на сайті бренда можна придбати панами та головні убори з перероблених матеріалів.

Лінк

Скільки – 650 гривень

Кепки від Touchof

Український бренд одягу Touchof пропонує лімітовані колекції, присвячені різним містах. Вельветова кепка з яскравим написом: «We are all crew» із базової колекції доповнить як чоловічий, так і жіночий кежуал-образ.

Лінк

Скільки – 1090 гривень

Класична панама від Low Blow

Український скейт-бренд Low Blow, який надає перевагу яскравим кольорам, формам і графікам, пропонує доповнити свій образ стриманою панамою із зав’язками «Hunting».

Лінк

Скільки – 1800 гривень

Кепка від Still Alive

Українська студія Still Alive, що кастомізує дизайнерські речі, пропонує лінійку кепок із суцільною вишивкою по всій довжині. Чудова знахідка для любителів автоподорожей і випадкових зустрічей на шляху.

Лінк

Скільки – 1635 гривень