Метеорологічне літо вже почалося, тож час обирати літнє взуття. Зібрали моделі босоніжок, сандалів, мюлі, клогів, шльопанців і балеток від українських брендів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Kachorovska

Літню колекцію бренд Kachorovska присвятив темі staycation. Цей термін, що поширюється у світі, розкриває концепцію літнього відпочинку без виїзду на курорт. Добре, що те, що відчуває майже кожен українець, не обмеження, а тренд. До колекції ввійшли босоніжки, шльопанці, мюлі на підборах і без, а також лаковані ковбойки яскравих кольорів.

Де приміряти

Київ:

вулиця Велика Васильківська, 14

вулиця Боричів Тік, 35а

Одеса:

вулиця Буніна, 19

Artell Shoes

Київська сімейна мануфактура, що має широку лінійку в наявності, а також шиє взуття на замовлення. Є чоловічі й жіночі моделі. Серед літніх фаворитів – базові чорні шльопанці з бахромою, шкіряні сандалі, сонячно-жовті велюрові шльопанці й клоги з анімалістичними принтами.

Де приміряти

Київ:

вулиця Обсерваторна, 9

Hvoya

У Hvoya об’єднують комфорт і жіночність, грають із геометрією й дотримуються стилістики 80-х і 90-х. У новій колекції мюлі з квадратними носками, латунною прикрасою й дерев’яними підборами, уже впізнавані для бренда мюлі із сіточкою, туфлі на підборах і сандалі.

Де приміряти

Київ:

вулиця Велика Житомирська, 30А

Circul

Засновник бренда – колишній авіаційний інженер, який уже десять років працює над тим, щоби взуття було зручне прямо з коробки. Мінімалістичний дизайн, є моделі для чоловіків і жінок. У колекції – босоніжки, балетки й пухнасті шльопанці різних кольорів.

Де приміряти

Київ:

вулиця Малопідвальна, 21/8 (за попереднім записом)

Ali Saulidi

Упізнаваний за футуристичним дизайном, бренд Ali Saulidi останнім часом багато працює над удосконаленням взуття для військових. Однак у лінійці можна знайти босоніжки, сандалі й полегшені кросівки для повсякденного літнього гардероба.

Де приміряти

Київ:

вулиця Лютеранська, 27/29

Must Have

Перевірена класика з натуральної шкіри базових кольорів: стримані босоніжки на підборах, універсальні шльопанці, лофери й балетки мері джейн, що не лишили нікого байдужим цієї весни й упевнено крокують у літо.

Де приміряти

Київ:

вулиця Винниченка, 14

Кільцева Дорога, 1 (ТРЦ Respublika Park)

вулиця Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina Mall)

вулиця Антоновича, 176 (ТРЦ Осеаn Plaza)

вулиця Спортивна площа, 1a (ТРЦ Gulliver)

вулиця Дніпровська Набережна, 10-14 (ТРЦ River Mall)

проспект Ватутіна, 2-Т (ТРЦ SkyMall)

Львів:

вулиця Коперника, 7

вулиця Під Дубом, 7б (ТРЦ Forum Lviv)

One by one

Бренд жіночого одягу та взуття в літній колекції пропонує звернути увагу на витончені босоніжки з переплетенням ремінців у білому, чорному q блакитному кольорах. А також на комфортні сабо на підборах.

Де приміряти

Київ:

вулиця Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina Mall)

Ikos Shoes

Уже понад 20 років засновник бренда Ikos Іван Іванович і його команда працюють над створенням комфортного і якісного взуття. З маленького вагончика бренд виріс до великого виробництва, де створюють широку лінійку для чоловіків і жінок, включно з тактичним взуттям для військових. Нову колекцію «Стохід» присвятили цінності минулого, яке дає опору на майбутнє.

Де приміряти

Луцьк:

вулиця Лесі Українки, 49

Estro

У бренда можна знайти взуття й аксесуари для чоловіків і жінок. У літній колекції – слінгбеки, сандалі, шльопанці, різноманітні босоніжки й легкі кросівки.