Розповідаємо, де цього сезону шукати бомбери, спідниці, сукні й верхній одяг для весняного гардероба. Також у добірці – взуття на теплий сезон від трьох українських брендів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Бомбери, сорочки й «витончені» карго від Marsego

Бренд випустив першу частину весняної колекції, «ідеальної як для оманливої прохолодної погоди, так і для теплих весняних днів». Із верхнього одягу в колекції представлені бомбери й джинсові куртки. Також випустили вкорочені топи, сукні, спідниці різної довжини й сорочки, оздоблені квітами. До колекції додали класичні штани й жакети. «Штани-карго, хоч і доволі сміливий тренд, виконані в притаманній бренду витонченій манері», – каже команда. Основні кольори колекції – рожевий, блакитний, білий, сріблястий і ніжно-зелений.

Де купити: в Instagram бренда або в магазині на Великій Васильківській, 29

Бомбер – 5400 гривень

Вітрівки й «база» від Jul

Бренд назвав весняну колекцію «Клуб «Юність» і присвятив її свідомій українській молоді. До колекції ввійшли шорти й спідниці-карго, джинси з низькою посадкою, худі, кепки й місткі сумки-шопери, а також базові елементи гардероба, які є візитівкою бренда: сорочки-поло, класичні прямі штани, смугасті лонгсліви, лаконічні футболки й майки, спідниці плісе. Також представили сукні: напівпрозору з довгим рукавом і молочну з топом-бюстьє.

Де купити: на сайті бренда

Вітрівка – 3999 гривень

«Поетична капсула» від Norba

Першу колекцію, яку бренд розробив від початку повномасштабного вторгнення, команда називає «поетичною капсулою, що передає саму суть «українського літа». У колекції використали віскозну пряжу Ecovero для трикотажу й регенерований нейлон Econyl для купальників і спортивного одягу. До капсули також увійшли сукні, легкі штани й сорочки.

Де купити: на сайті бренда

Сукня – 3500 гривень

Ковбойки й комбінезони від Kachorovska

У центрі весняної колекції бренда – нова модель ковбойок Cherilyn із гострим підбором, представлена в чорному, бежевому й золотому кольорах. Також до колекції ввійшли класичні ковбойки в різних відтінках, нові сумки й одяг: костюми зі штанами й мініспідницями, легінси й комбінезони.

Де купити: на сайті бренда й у магазинах

Ковбойки – 6400 гривень

Перша весняна капсула Cenc

До першої весняної капсули бренда Rebitrh увійшли дев’ять айтемів, зокрема оверсайз-пальта з архітектурними плечима, вовняні бомбер і светр. Також представили трикотажний сет із кардигана, джемпера з двома видами вирізу на вибір і штанів або шортів.

Де купити: на сайті бренда

Топ – 3500 гривень

Гофровані плаття й дощовики від Shypelyk

До весняної капсули бренда «Цвіти» ввійшли напівпрозорі лонгсліви й легінси, гофровані сукні й дощовики. Також у колекції представлені пальта з плащової тканини, які можна доповнити шарфом або капюшоном, що кріпляться на ґудзики.

Де купити: на сайті бренда

Дощовик – 3450 гривень

Мікрошорти й спідниці в складку в колекції O’kryk

Із цьогорічних «гостро трендових» речей у колекцію додали мікрошорти, які можна доповнити м’яким бралетом без чашок і збалансувати з сукнею-сіткою, відзначає команда O’kryk. Також до нової колекції повернули бестселер бренда – спідницю в складку в сірому й чорному кольорах. Доповнити спідницю можна топом, жилетом, светром або сорочкою з бомбером. До колекції також увійшли широкі віскозні штани на резинці, двобортне вовняне пальто й сукня з об’ємною спідницею й тендітним верхом на бретелях.

Де купити: на сайті бренда

Шорти – 3600 гривень

Лайнери, легінси й денім від German Apparel

Весняна колекція бренда наповнена базовими речами з дизайнерськими особливостями, каже команда. Верхній одяг представлений легкими лайнерами, які доповнили авторською стьобкою, і бомберами з пальтової тканини. У колекції також є лонгсліви й лосини в білизняному стилі з мʼякої віскози, спідниці й комбінезони з деніму, класичні штани з акцентними складками.

Де купити: на сайті бренда

Лайнер – 3500 гривень

Жакети й олімпійки від Alter Rebel

До весняного дропу від Alter Rebel увійшли картаті спідниці міні й максі, жакети й олімпійки, а також ресток бестселерів бренда – штани й сорочки з мокрого шовку.

Де купити: в Instagram бренда

Спідниця – 2400 гривень

Легкі черевики й мюлі з хутром у весняному дропі Hvoya

До першого весняного дропу бренда ввійшли п’ять пар взуття і рюкзак. Зокрема, представили легкі черевики як інтерпретацію іконічної моделі балеток бренда, чоботи з латунними скобами, а також мюлі з хутром усередині й замшеві туфлі на дерев’яних підборах ручної роботи. У весняному дропі бренд також представив свій перший рюкзак Match Backpack.

Де купити: на сайті бренда

Мюлі – 5600 гривень

Сукні-комбінації й затишні светри від WKMF

У новій весняно-літній колекції бренда представлені штани карго й бомбери, светри, лонгсліви, силуетні в’язані сукні. До «літнього» дропу ввійшли легкі сукні з анімалістичним і квітковим принтами.

Де купити: в Instagram бренда

Сукня – 4500 гривень

Спідниці карго й тренчі в колекції Skripka

До весняної колекції бренда ввійшли спідниці й штани карго, в’язані топи й сорочки вільного крою, базові тільники й комплекти з піджаками й штанами або бермудами. З верхнього одягу представили тренчі в графітовому й бежевому відтінках, жилетки, а також куртки на кулісці (з регульованою довжиною).

Де купити: на сайті бренда

Спідниця – 1490 гривень

Балетки мері джейн в інтерпретації від Lookie Atelier

Бренд Lookie Atelier присвятив весняну колекцію культовій моделі балеток мері джейн. До колекції ввійшли різноманітні варіації моделі: на пласкій і грубій підошві, з круглим чи квадратним мисом, у пухнастому велюрі, у шкірі й лаковані. Також випустили модель на стійкому 5-сантиметровому підборі, а на спекотний сезон – балетки із сіточки.

Де купити: на сайті бренда

Туфлі – 4500 гривень

Укорочені светри й чокери в дропі від Iam

До весняного дропу Iam увійшли вкорочені светри в персиковому й чорничному відтінках, штани та джинси прямого крою, в’язані жилети. Із верхнього одягу в колекції представлений тренч у «піоновому» відтінку. Дроп доповнили чокерами у вигляді в’язаної квітки.

Де купити: на сайті бренда

Чокер – 900 гривень

Комплекти із сатину й сукня в стилі печворк від Katimo

Нова весняно-літня колекція бренда присвячена стихії води. «У колекції свідомо зроблена ставка на очевидне підкреслення жіночності й чутливості», – відзначає команда. До колекції ввійшли, зокрема, легкі напівпрозорі сукні, спідниці й ліфи з сатину, атласні жакети й штани вільного крою, а також лонгслів із напівпрозорого трикотажу.

Де купити: на сайті бренда

Сукня – 8500 гривень