6-7 квітня Kyivness святкує рік з першого фестивалю. Цього разу курований маркет відбудеться на території Малого Маріїнського палацу (маєток Полякова).

Організатори обіцяють, що весняний Kyivness буде найбільшим з усіх. Понад 50 учасників презентують вінтажні та нові колекції з Парижа, Нью-Йорка, Лондона, Берліна, Амстердама та Барселони. Тут можна буде придбати вінтажний і вживаний одяг марок: Chanel, Jil Sander, Celine, Dior, Balenciaga, Marni, Yves Saint Laurent. А також декор, книги, парфуми, платівки, посуд.

  Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Весняний Kyivness

ДЕ: Малий Маріїнський палац, вулиця Михайла Грушевського, 22

КОЛИ: 6-7 квітня, 11:00-20:00

ВХІД: 100 гривень (браслет дійсний два дні)

ПОДІЯ

Аванзала

У залі із скляною стелею розмістяться: відібраний вінтаж із Нью-Йорка від проекту Seamew, локальні бренди Enginears, Kozhuhar, Zavodshop, живі квіти від Evora flowers, вініл (вінтажні та нові платівки). А також проект Basny rugs, який створює килими, дотримуючись карпатських традицій.

Музичний супровід забезпечать Soundee, які до річниці презентують лайнап за участі директора Bursa Василя Гроголя, Сергія Моргунова та інших.

Асамблейна

У цій залі знайдете вінтаж з усього світу, а також локальні бренди. Тут можна буде обрати нішеві парфуми від Perfumer H і Commes des Garcons, посуд з Парижа Astier De Villate, японський посуд Wasara та японську канцелярію Iwano Ichibei, Aya Codama.

Серед вінтажних проектів: Outstanding Vintage, Nika Chick, Hodkotom з колекцією чоловічого одягу від Burberrys, Ferragamo, Pierre Cardin, The Oversized з лінійкою реконструйованих італійських костюмів і тренчів. Будуть представлені More vintage і Vanderbilt vintage з Москви.

Українські бренди на Kyivness: Biblioteque, Metrique, Her, Novesta, 02 jewelry, Brua, Bazuhaus та авторські авоськи від Inner. З-поміж персональних колекцій – селекція від фешн-директорки Vogue Ua Юлії Пеліпас, директорки галереї The Naked Room Дарії Cіпігіної та українських моделей.

Вітальня

У вітальні з краєвидом на веранду та сад розташується бістро від Foodies з основними стравами, закусками, будуть веганські солодощі від Sweet Hunter, кава, книжки та винний бар від The Naked Bar. Крім того, тут знайдете вінтажний посуд з Європи.

Веранда

Веранда – зона для відпочинку та дегустації чаю матча. Тут проект Chaism презентує 28 видів чаю з Японії, які пропонує скуштувати з керамічних чаш. У неділю можна буде поспілкуватись із чайним сомельє.

Сад

У саду представлять велосипеди від Chappelli Cycles – єдиної австралійської марки велосипедів, що отримала міжнародну премію дизайну International Design Award.

обкладинка: Аня Бобирєва