Напередодні відпусток The Village Україна публікує добірку купальників від українських виробників.

Обкладинка: FORSEA

FORSEA

FORSEA – це молода українська марка пляжного одягу та аксесуарів. Щорічно лінійка доповнюється лаконічними речами, які не втрачають актуальності в новому сезоні. Продукція бренду виготовлена з італійських тканин високої якості, здебільшого ручної роботи.

Ціна: суцільний купальник – 1650 грн, топ – 750 грн, плавки – від 650 грн

Лінк

U-R-SO

Купальники U-R-SO (You are so…) – лаконічні та комфортні. Їх виготовляють з італійських та французьких матеріалів. До нового сезону бренд підготував капсулу суцільних та роздільних купальників червоного кольору. Кожна модель виконана в особливому відтінку червоного. Дизайнери бренду переконані, що немає дівчини, яку не прикрашав би цей колір.

Ціна: 3000 грн за суцільний купальник, до 3300 грн – за роздільний

Лінк

Comechance

Comechance – молодий бренд купальників і пляжного одягу класу люкс. Бренд спеціалізується на універсальних купальниках, які можна носити за межами пляжу, поєднуючи з іншим одягом вашого гардеробу.

Ціна: від 145 доларів

Лінк

DARI CO

Українська марка DARI CO пропонує купальні костюми вуличного стилю. Асортимент охоплює як суцільні моделі з відкритою спиною, так і роздільні бікіні з сексуальними вирізами.

Ціна: 895 грн

Лінк

Love Pam

Love Pam – це одеський бренд, який пропонує роздільні та суцільні, двосторонні купальники із лямками, які можна регулювати. За словами дизайнерів, вони поєднують мінімалістичні жіночі лінії з високоякісною італійською тканиною.

Ціна: від 1235 грн

Лінк