Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – підприємець Міша Кацурін.

Фото: Аня Озерчук

Ми розмовляємо з Мішею на вулиці Івана Франка.

На Міші: термокофта no name, рюкзак і пасок Filson, джинси Carhartt, кросівки New Balance, куртка Katsurina

Про шопінг

Мені подобається мати гарний вигляд, але я не приділяю цьому багато уваги. Зазвичай речі потрапляють до мого гардероба двома шляхами. Перший – бренд Katsurina, зручний для мене варіант, коли можна не заморочуватися і виглядати добре. Другий варіант – це допомога Даші (дружина Міші – ред.). Вона мене водить у подорожах по магазинах і показує, що треба брати. Ще Даша мене привчила до чистого та випрасуваного одягу, і завдяки їй я маю охайний вигляд.

З багатьма олдскульними американськими та японськими брендами мене ознайомив наш технічний директор з Katsurina – Кирил, саме він розповів мені про Filson.

Серед українських брендів люблю Ksenia Schnaider і TTSWTRS. До масмаркету йду по футболки з Zara, Uniqlo чи Cos.


Кофта 

Це американська термобілизна, яку друг купив на Ebay та подарував моїй дружині. Але ношу її я.


Куртка Katsurina

Це підкладка від куртки нашого бренду з минулорічної колекції.


Рюкзак і ремінь Filson

Купив їх у Києві в магазині Ostriv. Це крутий бренд, який, здається, шиє рюкзаки з кінця XIX століття. Кажуть, що вони вічні і я маю передати його в спадок дітям.


Джинси Carhartt

Купив у Нью-Йорку за смішні гроші у магазині з робочим одягом.


Кросівки New Balance

Теж купив у Нью-Йорку.

Про місто

Я переїхав до Києва 2005 року і люблю це місто. Не скажу, що цілеспрямовано хотів саме сюди, та це був найкращий варіант, щоб утекти з Бердянська. Коли потрапив у столицю, це була несвідома любов, відчуття волі та відсутність батьківського нагляду, але тепер я справді люблю це місто. Скільки разів у колі знайомих і друзів обговорюємо потенційні переїзди кудись, моя позиція така: навіть не думаю про схожий варіант, мені тут дуже добре.

Улюблені локації в Києві: весь район довкола Золотих воріт. Саме тому ми вирішили відкрити тут «Китайський привіт». Ще люблю парк Слави, там поруч із Лаврою є класна пейзажка, ми туди інколи з Дашею заїжджаємо. Зелений театр теж люблю. З ним пов’язано багато подій у житті, тому досі вся паркова зона під Арсенальною мені до душі. І, до речі, люблю Гідропарк і всю «вітчизняну дічь». Тому що там законсервований радянський дух і як атракціон мені це подобається. Березняки теж люблю. Ще важливою локацією в місті для мене є Closer.

Серед закладів виділю «Струмок» – це улюблений простір нашої сім’ї. Його відкрили 1971 року для партійної еліти, але з 90-х він почав працювати для всіх. І з того часу в цьому закладі нічого не змінилось, навіть офіціанти ті самі працюють. Вони готують їжу та обслуговують столи. Туди ходимо ми з Дашею та ще кілька наших друзів. Ми замовляємо горілку, салат з майонезом, яйцем і часником, сірий хліб і соління. Там є тераса, а сам заклад зроблений у вигляді корони. Ще в Києві люблю заклади «Курені», «Ярослава», Napoli, «Кебаб Даш» і ресторан «Гімалаї».