Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – режисерка монтажу Діана Кучер.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Діаною на вулиці Володимирській.

На Діані: окуляри Ray Ban, футболка H&M, сорочка Arket, жакет &Other Stories, джинси Zara, кросіви Nike, сумка &Other Stories

Про шопінг

Найчастіше оновлюю свій гардероб під час подорожей. Для мене це свого роду медитація. Я не можу побіжно пройтися і відразу щось купити. Друзі знають, що мене потрібно залишати наодинці і дати мені годину-дві, щоб пройтися магазином і обрати саме свої речі.

Серед улюблених брендів: Uniqlo, &Other Stories, деякі речі в H&M. В Uniqlo я завжди знайду ідеальні водолазки, футболки, брюки та сорочки. А в &Other Stories – сумки, сукні та светри. В H&M відстежую цікаві колаборації та їхню лінійку Studio.

Серед українських брендів подобається Metrique, Sleeper, Katsurina. В Metrique класні футболки та оверсайз-світшоти, в Katsurina минулого року придбала ідеальну білу сорочку оверсайз, а в Sleeper планую купити лляний сарафан на літо, який, мені здається, стане улюбленим.


Кросівки Nike

Усе просто: я обожнюю білі кросівки, але з цими в мене цікава історія. Мені друзі подарували сертифікат в All Stars, але я забула про те, що він має дію три місяці. Перебираючи речі, я знайшла йогоі зрозуміла, що у мене є три дні на те, щоб щось обрати. Це був період закінчення сейлу і або не було мого розміру, або модель не подобалася. В останній день перед закінченням дії сертифікату мені таки пощастило, бо завезли нову колекцію і я обрала цю пару білих Nike Air.


Футболка H&M

Базова улюблена річ – біла футболка без принтів. Саме цю купувала в нашому H&M. Раніше завжди під час подорожей купувала відразу декілька.


Джинси Zara

Модель джинсів, яка у мене є в декількох кольорах. Вони підходять під все.


Сорочка Arket

Познайомилася з цим брендом не так давно, але відразу подружилась. Купила сорочку в Амстердамі. У мене було небагато часу, тому я вийшла звідти, на жаль, тільки із сорочкою.


Жакет &Other Stories

Купила його в G-outlet і вважаю, що мені пощастило. Це ж ідеальний чорний жакет, який підходить під все.


Сумка &Other Stories

Давно хотіла невелику поясну сумку. Купила під час подорожі до Мілана з подругами.


Окуляри Ray-Ban

У мене різко впав зір три роки тому. Це збіглося з тим, як я почала їздити за кермом. Одного вечора я ледве доїхала додому, бо зовсім не могла навести різкість. І після походу до окуліста почала шукати собі окуляри. Ця пара – мої перша і найулюбленіша. Купила їх у «Люксоптиці».

Про місто

Я дуже люблю Київ. Приїхала сюди на навчання 10 років тому і відразу зрозуміла, що це моє місто. Люблю вулицю Льва Толстого. У нас із подружками є там навіть свій дворик, де ми любили збиратися після пар. Ще не так давно наш офіс переїхав на Воздвиженку, і я дуже кайфую від нашої нової локації. Тут багато красивих людей навколо. У літню пору улюблена локація – тераса ресторану Vero Vero, найбільш атмосферне місце для мене.