Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – рестораторка та дизайнерка одягу Даша Кацуріна.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Дашею на вулиці Івана Франка.

На Даші: окуляри Retrosuperfuture, кофта no name, парка Katsurina, джинси Maria, кросівки Maison Margiela

Про шопінг

Мені здається, що зараз у мене професійна деформація і я купую не так уже й багато речей. Ніколи не була шопоголіком і не скуповувала все на світі. Я максимально довго вибираю одяг. І в мене є правило: кожні три місяці я відбираю і роздаю речі, які не ношу.

Нещодавно ми поїхали в Нью-Йорк, і я одразу сказала чоловікові, щоб готував мені окремий бюджет для шопінгу. У результаті я зробила кілька несуттєвих покупок для себе, зате багато купила доньці.

Якщо говорити про шопінг у межах мас-маркету, то я добре ставлюся до Zara. Там завжди можна знайти щось цікаве із закосом на високу моду, наприклад, спідницю або сукню. Хоча, відверто кажучи, давно цього не робила, бо останнім часом усі речі – базові. Їх купую в H&M, особливо в чоловічому відділі – у них класні худі та білі базові футболки.

З українських брендів люблю Zhilyova Lingerie, Ksenia Schnaider, Covernumberone.

На секонд подобається ходити десь за кордоном. Ми ось недавно були у В’єтнамі, і я там багато чого купила. Загалом класно ставлюся до вживаних речей.


Окуляри Retrosuperfuture

Я розповідала про ці окуляри вже разів сто, і вони мені набридли. Хочу нові, але їх мені ще роблять. Цю модель я купила в Hello Glasses, як і більшість своїх окулярів. Саме цей бренд – Retrosuperfuture – мені ідеально підходить. Яку б модель у них не приміряла, усе пасує.


Кофта Hemingway Apparel

Це термобізна, яку роблять спеціально для американської армії. Мені її подарував друг, він фанат таких речей. Цю кофту він замовив на еBay.


Парка Katsurina

Це парка власного бренду. Насправді у мене була така сама, тільки біла, але потім приїхала подруга, яка теж дуже хотіла білу, та, оскільки всі парки цього кольору швидко розібрали, вона буквально зняла її з мене. Тому наступною я взяла помаранчеву. Багатьом складно уявити, як таку яскраву річ можна поєднувати з іншим одягом та як правильно комбінувати, тому я на власному прикладі показую, що це кльово і не варто боятись, що ти схожий на паркувальника.


Джинси Ma'Ry'Ya

Ці джинси італійського бренду Maria. Вони зроблені з японського матеріалу за спеціальною технологією.


Кросівки Maison Margiela

Дуже цікава історія у мене з цими кросівками. Ми купили їх в LA. Спочатку я хотіла сумку Gucci, але в наявності її не було, мене це дуже засмутило, і Міша (чоловік Даші – ред.) натомість  купив ці кросівки.

Про місто

Я в Києві уже шість років і дуже люблю це місто. У нас тут бiзнес, ми тут живемо, і тут дуже круто.

Якщо говорити про заклади, то ми з Мішею любимо максимально трушні місця, де інтер’єр та сервіс не мають значення. Наприклад, «Кебаб Даш», який на Володимирському ринку. Там дуже смачна їжа, а м’ясо на вогні готують прямо в залі. Ще серед таких автентичних закладів також «Гімалаї». Важливо, що ресторану понад 20 років і там справжня індійська їжа.