The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян та просить їх розповісти про свій одяг, про шопінг та про улюблене місце у Києві.

На Юрасові: кросівки Nike Air Max 95, джинси no name (aka Pull&Bear зі зрізаними ярликами), худі BRVSKI, куртка вінтажна U.S. AIR FORCE, рюкзак GUD, годинник G-Shock.

Про шопінг

Був момент, приблизно роки 3-4 тому, коли потрібно було підтримувати наших виробників і мені хотілося це робити. Їх було мало, вони робили кльові речі. Але потім почався бум, коли всі раптом стали патріотами та відшивали колекції з гербами, вишиванками, роблячи це ще й не дуже якісно. Хоча, по факту, можна на 10 доларів дорожче купити футболку Stussy, HUF, Undefeated чи Supreme. Тому я до цього підходжу грамотно та не женусь допомогти нашим виробникам, а просто об’єктивно оцінюю якість. Якщо річ коштує своїх грошей – купую.

Коли я за кордоном, перший магазин у який несусь зовсім не H&M, я люблю більше нішеві історії, намагаюсь завжди знайти якийсь локальний streetwear-бренд. Це класно, бо водночас привозиш і сувенір, і кльову практичну річ із подорожі.

Кросівки Nike Air Max 95

Ці кросівки мені подарували Nike, на честь AIR MAX DAY. Так склалось, що я знімаю для Nike і нестачі в кросівках особливо не відчуваю. Взагалі в гардеробі тільки Nike i Vans від друзів з SHIFT. Снікерхед халявник – це про мене.

Джинси Pull&Bear

Я не фанат масмаркету. Єдине, що я завжди там купую – це джинси. Поки штани, які мені підходять, не представлені в улюблених брендах. Тому всі джинси які у мене є – це Pull&Bear, Zara чи Bershka. Ясна річ, з відпоротими ярликами. Пробачте вже.

Худі BRVSKI

Із позитивних прикладів в українському виробництві – це Костя Боровський. Раніше у нього разом з Данею Мацейчуком був бренд KBDM, і вони шили прекрасні, якісні та хайпові речі з цікавим бекграундом. Рік тому бренд розпався, і Костя почав шити речі сольно, але не менш круто. Їхню найвідомішу футболку з надписом «Чудотворец» я прав кожну недiлю протягом 2 років і з нею особливо нічого не трапилось, тому такі речі, на мою думку, варті своїх грошей.

Куртка вінтажна U.S. AIR FORCE

Цю вінтажну куртку я знайшов на OLX за гривень 450. Купив, тому що дуже люблю мілітарі стилістику. Це практично, стильно та вічно. Більше того, у таких речах ти можеш і в гори піднятись, і на тиждень моди прийти.

Рюкзак GUD FUKURO RLTP

FUKURO RLTP моя улюблена модель зі всіх, які шиє Ігор. Практичний, вічний та місткий рюкзак, з прозорим відділом, який можна набивати стікерами, хіба це не свято?

Годинник G-Shock

G-Shock – це ідеальний годинник для такого, як я. Виглядає пристойно, розбити неможливо, втопити теж. Що ще потрібно?

Мультитул Leatherman Hail

Ця штука є незамінною для Юрасова, у якого все ламається. Тут є все необхідне для того, щоб підкрутити оберти двигуна на байку, прикрутити штативний майданчик до фотоапарата чи зняти зайвий віск із сноуборда.

Про місто

Улюблене місце у Києві – це вулиця Саксаганського і її околиці. Дуже люблю її від початку і до кінця. Там живу я, моя банда, і для мене вона є центром міста.

Фото: Володимир Шуваєв