The Village Україна розповідає про креативні робочі простори твого міста.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Hexagon Agency – українська діджитал-агенція, яка спеціалізується на веб-розробці та UX/UI-дизайні. Заснували агентство у 2014 році. Утім, співзасновники компанії працюють у цій сфері вже понад десять років. До відкриття своєї справи – у межах чернівецького агентства Kifa. Серед проектів Hexagon – відзначений міжнародною премією Awwwards сайт, а також співпраця із Vodafone, Canon, HP і «ПриватБанком». «Здебільшого ми працюємо із закордонними замовниками. Українські замовлення – не більш як 15%», – розповідає співзасновник і виконавчий директор компанії Дмитро Бойчук.

Hexagon Agency

Адреса: БЦ «Каньйон», вулиця Ярославська, 56-А

Метраж: 190 м²

Працівники: 13

Призначення: офіс діджитал-агенції

Офіс Hexagon розташований на Подолі у бізнес-центрі «Каньйон». У це приміщення команда переїхала у 2018 році. «Так сталося, що ми майже не впливали на дизайн офісу, нам вдалося вичепити його приблизно в такому стані, – розповідає співвласник Hexagon Максим Тищенко. – У нас є інвестор і партнер, група естонських компаній, і вони придбали цей офіс. А ми його знімаємо в них».

Особливість приміщення у бізнес-центрі – двоповерховий формат. Офіс із рівнем стелі у приблизно п’ять метрів розділили на два яруси, які поєднують похилі дерев’яні сходи. Нині основна команда Hexagon – 13 людей, але загалом у цьому просторі може поміститися понад 30 працівників, кажуть керівники. Тож зараз Hexagon займають другий поверх офісу, а перший планують виділити для коворкінгу. «Є ідея відкрити його для творчих людей на кшталт дизайнерів, ілюстраторів чи фотографів. Люди отримали б робоче місце, а ми могли б за потреби точково залучати їх на свої проекти», – розповідає Бойчук.

Окрім загального оупен-спейсу, в офісі є кілька відокремлених зон. На другому рівні це так званий лаунж. Одразу напроти входу – масивний офісний стіл. «Ми називаємо його пафосним столом директора», – сміється Тищенко. Співзасновник Бойчук додає, що стіл їм також залишився від попередніх орендарів, і його вже встигли виставити на продаж. «Зрештою, керівництво має бути ближчим до команди. Купимо на виручені гроші стіл для настільного футболу», – каже Тищенко.

Також у кабінеті знайшли місце для робочої зони, журнального столика і дивана, а також ігрової зони з PlayStation. «На ігровій приставці ми грати не встигаємо, а от диван знадобився – тут ми проводимо загальнокомандні наради», – розповідають у Hexagon.

Своєю чергою, на першому рівні відокремили два мітинг-руми. У робочому мітинг-румі – великий стіл і дошка для малювання. На дошці – базові правила минулих часів в англійській мові. «Мама в дитинстві мені казала, що ті, хто знає англійську, отримують зарплату в доларах», – сміється Бойчук.

«Якщо в тій переговорці ми обговорюємо проекти, то у цій – потискаємо руки партнерам», – кажуть в Hexagon. У другому мітинг-румі розташували диван і великі шкіряні крісла. «Тому й аромат тут, як у шкіряному салоні старого мерседеса», – жартує Тищенко. У цьому просторі надають перевагу проводити тривалі зустрічі, зокрема партнерів студії.

Окрім того, в офісі Hexagon є лобі із робочим місцем офіс-менеджера, декороване деревом, та повноцінна кухня. Знайшли й місце для дартсу. Поряд – візок із супермаркету. «Ми не пам’ятаємо, як він у нас опинився, але, здається, це було після вечірки», – кажуть в агенції. У візок вирішили складати нагороди Hexagon. Також в оупен-спейсі керівники хочуть повісити баскетбольне кільце.