Онлайн-школа Englishdom запустила для українців безплатні ініціативи для опанування англійської мови. Серед них: річний доступ до онлайн-курсів для самостійного вивчення, групові онлайнові заняття з викладачем і «ЄАнглійська» – базові знання, які допоможуть спілкуватися за кордоном.

Безплатне групове навчання з викладачем

Групові онлайнові заняття відбуваються з понеділка до п'ятниці. Усі групи розподілені за рівнем знань від Elementary до Upper Intermediate. Навчання в такому форматі дає змогу засвоїти більше інформації та позбутися помилок у вимові.

Щоб приєднатися до онлайн-групи:

  • установіть додаток Zoom на ваш гаджет;
  • оберіть групу, яка вам підходить;
  • переходьте за посиланням із розкладу за 2 хвилини до початку уроку;
  • займайтесь безплатно 50 хвилин із викладачем та одногрупниками.

Річний доступ до курсів на ED Course

Безплатний річний доступ до онлайн-курсів можна отримати за промокодом StandWithUkraine. Щоб активувати промокод, скористайтеся інструкцією.

Усього доступно 16 курсів:

  • 4 базові курси для вивчення англійської для дорослих: від Elementary до Upper Intermediate;
  • 4 базові курси для вивчення англійської для дітей і підлітків: від Starter до Intermediate;
  • 8 спеціалізованих курсів для IT-фахівців, представників бізнесу, підготовки до IELTS чи шкільних іспитів та іншого.

Базові курси складаються з 25 уроків, спеціалізовані – від 5 до 15 уроків, залежно від програми. 

Визначити ваш рівень англійської мови можна завдяки тесту. Щоб розпочати навчання, потрібно встановити мобільний додаток ED Course на будь-який гаджет. 

20-хвилинні щоденні заняття покращать словниковий запас, допоможуть згадати або вивчити англійську граматику, відпрацювати теорію на практиці, а також прокачають навички аудіювання та говоріння.

Безплатна програма «ЄАнглійська»

«ЄАнглійська»  це випуски уроків з англійської мови для вимушених переселенців, які розмістили на YouTube-каналі школи. Кожен епізод містить корисні слова та фрази, які допоможуть спілкуватися за кодоном і прискорять адаптацію українців до нових реалій.

Для українців, які хочуть отримати індивідуальні онлайн-заняття з персональним викладачем, школа надає знижку 15% на пакети з 20 та 50 уроків за промокодом PRAY_FOR_UKRAINE.

«Зараз кожен робить те, що добре вміє, для підтримки України! ЗСУ боронять Батьківщину, волонтери опікуються, а ми мотивуємо вивчати англійську мову! Бо спілкуючись зі світом однією мовою, ми можемо поділитися історіями щодо подій у нашій державі без прикрас, розширити бізнес-зв’язки, налагодити співпрацю з міжнародними благодійними фондами й асоціаціями», – кажуть в Englishdom.

Опанувати англійську разом з Englishdom 

Матеріал підготовлено за підтримки Englishdom