Форум про те, як мріяти та досягати великих цілей, Dream BIG Forum проведуть 27 лютого у Палаці спорту. Спікери, серед яких Андрій Федорів, Ярослава Гресь та Олександр Усик, розкажуть про свій шлях до успіху в різних сферах: від бізнесу до громадської діяльності та спорту.

Організатор заходу – Артур Мхітарян, підприємець і засновник девелоперської компанії TARYAN Group. Форум є частиною корпоративної соціальної відповідальності компанії, прибуток від продажу квитків піде на благодійність. Ведучою Dream BIG Forum буде Маша Єфросиніна.

The Village Україна разом з Dream BIG Forum розповідають про спікерів, які виступлять на заході.

Ахмед Бін Баят

Ахмед Бін Баят – державний діяч і бізнесмен, який відіграв важливу роль у трансформації сучасного Дубаю. Протягом карєри він обіймав керівні посади в провідних місцевих компаніях, зокрема пост генерального директора Dubai Holding – однієї з найбільших фірм, капіталізація якої сягає 150 мільярдів доларів.

Під керівництвом Ахмеда Бін Баята в Дубаї побудували знаменитий «вітрильний» готель Burj al Arab і багато інших обєктів. Бізнесмен упевнений, що головний ресурс країни – це люди, а найкраща стратегія для держави – розвивати бізнес і підтримувати підприємців.

Артур Мхітарян

Артур Мхітарян – організатор форуму, керує девелоперською компанією TARYAN Group. Відомі проєкти компанії – Tsarsky, Jack House, Royal Tower і Taryan Towers. Tsarsky – це міський курорт із фітнес-комплексом, ресторанами та центрами для відпочинку. Jack House – житловий комплекс, відомий своєю архітектурою та першим термальним басейном на даху, а Royal Tower – перший у Києві висотний житловий будинок з повноцінним парком на даху.

Сьогодні TARYAN Group працює над проєктом Taryan Towers. На дахах будівель, які обєднають двоповерховими скляними мостами, можна буде відвідати ресторан, парк, зону інновацій та розваг.

Dream BIG Forum – проєкт корпоративної соціальної відповідальності TARYAN Group. Усі гроші з продажу квитків підуть на благодійність.

Роберт Грін

Американський автор науково-популярних книг із психології, який пише, зокрема, про владу в суспільстві та політиці. Робота Гріна «48 законів влади» вперше вийшла 1998 року та стала світовим бестселером. У книзі Грін розглянув явище влади протягом останніх 3000 тисяч років і проаналізував принципи таких лідерів, як Макіавеллі, Сунь-Цзи, Карл фон Клаузевіц.

У бібліографії автора ще пять світових бестселерів, зокрема «Мистецтво зваблювання» та «33 стратегії війни». У них письменник розповідає історії яскравих історичних діячів – від Клеопатри до Джона Кеннеді – та пояснює, як їхні принципи можна використовувати в житті та бізнесі. Роберт Грін приїде в Україну вперше.

Андрій Федорів

Андрій Федорів – засновник агентства FEDORIV, працював з великими компаніями, серед яких «Моршинська», «Нова Пошта», «Ощадбанк», Rozetka та інші. Сьогодні у FEDORIV працює близько 100 осіб, а сама компанія поступово виходить за рамки України та співпрацює з іноземними клієнтами.

Крім того, Федорів заснував простір для івентів FEDORIV Hub і веде власний YouTube-канал про бренди та бізнес. Він створив освітній курс для власників бізнесу BrandFather. Виступає як спікер і консультант з питань стратегії, маркетингу та інновацій.

Олександр Усик

Олександр Усик – боксер, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі, олімпійський чемпіон, чемпіон світу, чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України.

У двадцять один рік Усик став чемпіоном Європи, у 24 роки, 2011-го, завоював титул чемпіона світу серед аматорів, а у двадцять п’ять років став олімпійським чемпіоном. А вже 2016 року Олександр завоював перший пояс за версією WBO серед професіоналів. Знаковим для боксера став 2018 рік, коли Усик завоював чотири пояси у своїй ваговій категорії та став абсолютним чемпіоном світу. Спортсмен був визнаний боксером року за версією низки спортивних журналів і телеканалів.

«Моя рушійна сила – це ідея суперництва. Я вважаю, що для досягнення цілей важливо щоразу долати себе і брати вершини, які здаються недосяжними», – каже Олександр.

Леонід Кравчук

Леонід Кравчук – перший президент незалежної України. На форумі він розповість про свої принципи та погляди на життя.

«На своєму шляху людина повинна відсікти все, що заважає їй досягти мети. Але цього недостатньо. Важливо кожен день вчитися і пізнавати щось нове: тільки так можна зрозуміти, що є корисним, а що – ні», – ділиться Леонід Кравчук.

Алла Клименко

Алла Клименко – психологиня і тренерка з щастя. З 2011 року разом з чоловіком Андрієм працює над проєктом Upgrade, у межах якого розповідає, як отримувати задоволення від роботи та життя, де черпати натхнення і мотивацію, як реалізувати себе у світі.

Алла Клименко вивчає щастя вже понад десять років. Вона трактує сам термін «щастя» як життя із задоволенням і змістом. «З одного боку – треба нести користь оточенню, а з іншого – думати про себе і не жити у форматі «так треба», – коментує Алла. На форумі вона розповість про те, як визначити своє «щастя» і досягти головних мрій.

Ярослава Гресь

Ярослава Гресь відома як співзасновниця агентства Gres Todorchuk PR та ініціаторка понад 30 благодійних акцій. На сьогодні агенція Ярослави  єдине в Україні, що спеціалізується на соціальних, культурних та освітніх проєктах, серед яких – Ukraine WOW, «Опера, яку ніхто не чув», «Музей новин».

Матеріал підготовлено за підтримки