Представник британського університету University of Greenwich Марк Ламберт приїде на семінар до Києва 13 червня. На зустрічі можна дізнатися більше про університет, поставити запитання, а також пройти співбесіду й отримати пропозицію про попереднє зарахування.

Подію організовують для охочих вступати до вишу у Великобританії та для тих, хто розглядаєте таку можливість для своїх дітей.

Програма зустрічі:

16:30-17:30 – презентація університету, програм і стипендій
17:30-18:30 – індивідуальні співбесіди з можливістю попереднього зарахування до університету

Якщо ви хочете пройти співбесіду, вам потрібно:

 мати копію паспорта і документи, що підтверджують ваш рівень освіти: виписку оцінок, атестат про повну загальну середню освіту, диплом про вищу освіту або довідку про незакінчену вищу освіту з перекладом англійською мовою, сертифікат IELTS чи інших мовних тестів
 узгодити час співбесіди за номером +38 044 494 20 80
 зареєструватися

Можливі Стипендії:

Стипендія 2 500 фунтів стерлінгів на програму підготовки до університету Year Zero (для вступу на перший курс) або програму First Year (для вступу на другий курс) в Oxford International.

Мова семінару: англійська з перекладом російською. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.

ДЕ: конференц-зала освітнього агентства «Бізнес-Лінк»
(БЦ «Іллінський», вулиця Іллінська, 8, під’їзд 8, поверх 6)
КОЛИ: 13 червня, 16:30-18:30

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

YouTube. University of Greenwich - Change Starts Here

ПРО Університет:

University of Greenwich заснований у 1890 році. Внесений до десятки найкрасивіших вишів Великобританії за версією Times Higher Education, а головний корпус – до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

В університеті викладають фахівці з усіх куточків світу, серед яких кілька володарів титулу «Заслужений викладач Сполученого Королівства». Має срібну нагороду Teaching Excellence Framework (TEF) за видатний рівень викладання, умови навчання і досягнення студентів.


Матеріал підготовлено за підтримки Бізнес-Лінк