«Укрзалізниця» запускає новий міжнародний потяг Прага – Чоп.

У потязі є вагони і з місцями для сидіння, і спальні, також доступний безкоштовний Wi-Fi. Середня вартість поїздки становить близько 1 060 ГРИВЕНЬ за сидяче місце або 1 700 ГРИВЕНЬ за спальне місце.

Перший потяг із Праги вирушить 27 березня. Нічний потяг вирушатиме з Праги о 21:52, з Кошице (Словаччина) – о 06:38 ранку й прибуватиме до Чопу о 10:35. У зворотному напрямку потяг відправлятиметься з Чопу о 17:35, з Кошице – о 21:37, а прибуватиме до Праги о 05:46 наступної доби.

Також «Укрзалізниця» призначає спеціальний пересадковий потяг Чернівці – Чоп – Ужгород. Потяг щоденно вирушатиме з Чернівців о 05:30, прямуватиме через Івано-Франківськ, Стрий, Мукачево, Чоп, а до Ужгорода прибуватиме о 17:20. У зворотному напрямку потяг відправляється з Ужгорода об 11:05.

Придбати квитки можна тут.

 

«Укрзалізниця» запускає онлайн-продаж квитків до Австрії й у зворотному напрямку з 18 березня. Раніше придбати квитки до Австрії можна було лише в касах на вокзалі. Зараз купити квитки можна буде через застосунок «Укрзалізниці». Але щоб придбати квиток із Києва до Відня й зворотно, потрібна також верифікація аканту через «Дія. Підпис».