У застосунку «Київ Цифровий» почали бета-тестування сервісу для голів ОСББ, повідомив керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич.

У сервісі користувачі можуть отримати інформацію про ОСББ, корисні контакти, сповіщення про збори, відкриті голосування й узяти в них участь онлайн.

Голови ОСББ можуть створювати офіційні електронні голосування, додати список співвласників, завантажувати протоколи, запрошувати співвласників на збори через електронний кабінет.

«Члени ОСББ можуть проводити офіційні голосування через «Дія.Підпис» і використовувати е-документи, а співвласники – зручно впливати на життя будинку», – додає Оленич.

Щоб додати ОСББ в застосунок, потрібно зареєструватися за посиланням і пройти перевірку, а потім до системи додати співвласників. Після того, як голова ОСББ зареєструється в системі й додасть співвласників до неї, у власників квартир також з’явиться новий сервіс у застосунку.

 

ДТЕК попереджатиме про стабілізаційні й екстрені відключення світла в Києві в міському застосунку «Київ Цифровий». Застосунок заздалегідь надсилатиме сповіщення про час початку й завершення відключень. У планах також сповіщення про планові роботи й аварії на електромережах.