Мережа ресторанів «Євразія» отримала премію «Вибір країни» в номінації «Мережа закладів японської кухні року». Перемога стала своєрідним підсумком 2023 року, який команда прожила під знаком розширення, оновлення та допомоги.

Підсумки 2023 року для «Євразії»

Найважливішим досягненням команда вважає перезапуск ресторану в ТРЦ Retroville, який зруйнувала російська ракета в березні 2022 року. Попри великі пошкодження й інші перепони, мережа відновила заклад майже в первинному вигляді. 

Також відкрили ресторан у ТРЦ Respublika Park й опанували новий напрям Dark Kitchen, у межах якого запустили точку видачі готових страв у Києві. 

Пріоритетом «Євразії» з 2022 року стала допомога Україні. Загалом від початку повномасштабного вторгнення мережа витратила близько 10 000 000 гривень на підтримку ЗСУ, відновлення країни та допомогу соціально вразливим верствам населення. За 2023 рік активна соціальна позиція бізнесу принесла багато результатів: 

 понад 1 900 000 гривень переказали на допомогу ЗСУ безпосередньо на рахунки Генерального штабу;

 у липні переорієнтували допомогу армії на закупівлю техніки й обладнання для окремих підрозділів ЗСУ: на ці потреби витратили приблизно 1 000 000 гривень.

Через благодійний фонд «Євразія» передали:

 п’ять рацій Motorola DP4400e VHF AES 256 та п’ять АКБ PMNN4544A для рацій серії DP4000, щоби забезпечити бойову готовність В/Ч А4247 роти РВП;

 зарядні станції Jakary Eхplorer для 82 ОДШБ.

Також «Євразія» долучились до збору на придбання тепловізорів для 22 ОМБР від БФ «Маємо крила». А ще закрили збір БФ «Чумацька валка» на придбання мастила для танкістів 72 бригади імені Чорних Запорожців і придбали для них автомобіль.

Окрім допомоги ЗСУ, мережа розвиває напрям підтримки соціально вразливих верств населення та людей, які постраждали від російської агресії, зокрема:

 понад 1 000 000 гривень і 2830 обідів відправили волонтерському руху «Добробат»;

 зробили 73 920 обідів для благодійного фонду «Життєлюб»;

 через фонд «Життєлюб» передали 5000 літрів питної води на Херсонщину;

 передали 12 150 літрів питної води для Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України;

 передали вантажний бус для допомоги й евакуації в Херсонській області.

У 2024 році «Євразія» планує продовжувати розвиватися, а також допомагати війську й людям, які постраждали від повномасштабного вторгнення та потребують підтримки.

   

Матеріал підготовлено за підтримки Євразії