Біля станції метро «Майдан Незалежності» розпочала роботу друга японська раменна Naushi. Це камерний заклад, розрахований на 28 посадкових місць. З вулиці його можна впізнати за кольоровими ліхтарями на стелі і яскравим артом, створеним мисткинею з Харкова @bravebirdie.

До запуску другого закладу Naushi оновили меню: додали гьодза з лососем, пайтан із сьомги й нові унікальні смаки мочі. Також тут можна скуштувати класичні японські суші-сендвічі онігірадзу. 

Хто такі Naushi

Перший заклад Naushi відкрили у 2020 році на Подолі за кілька днів до початку локдаунів під час епідемії Covid 19. За три роки місце полюбили містяни, особливо жителі Подолу, а також японська діаспора. Протягом першого року роботи заклад облаштував великий заготівельний цех і налагодив виробництво рамен-локшини для продажу в ресторани Києва й інших міст України.

Шеф Naushi навчався в Японії, тому тут готують рамен за автентичними рецептами. Також із Японії доставили унікальне для України обладнання для приготування рамен-локшини. Страву канонічно готують протягом 14 днів, а для досягнення умамі в Naushi категорично не використовують глутамат. «Пʼятого» смаку досягають завдяки поєднанню аромаолій і складних соусів, що становлять основу рамену.

Що спробувати в Naushi

Місо-рамен (великий) – 215 гривень

Веганський рамен – 164 гривні

Цукемен – 265 гривень

Гьодза класичні з курочкою – 157 гривень (5 штук)

Онiгiразу з диким лососем – 258 гривень

 

   

ДЕ:

вулиця Бориса Грінченка, 4-А

КОЛИ:

12:00–22:00 (будні)

11:00–22:00 (вихідні)

   

Слідкувати за новинами Naushi

   

Матеріал підготовлено за підтримки Naushi