Один із найбільших сервісів доставки суші в Дніпрі «КотоСуші» запустив червневі знижки до 60% на обрані позиції. Акція триватиме до 1 липня. Замовлення можна зробити на сайті або в застосунках для iOS чи Android.

Як працюють «КотоСуші»

«КотоСуші» – це про швидкість, якість і смак. Замовлення готують і безплатно доставляють за 39 хвилин. Кухарі сервісу працюють за стандартами НАССР, а, отже, дотримуються світових вимог кулінарії та традицій приготування ролів.

«КотоСуші» роблять акцент на виразний смак, насичений аромат і свіжість. Це результат симбіозу якості продуктів і майстерності сушистів. Кожен із них майстерно володіє справою, знає всі нюанси та хитрощі й іноді довгий час працює винятково з одним різновидом ролів.

Що зАмовити в Кото?

У «КотоСушах» готують і за традиційними рецептами, й унікальні авторські роли, а меню постійно доповнюють новими позиціями. Замовити можна різні види ролів «Філадельфія», рамени, салати, снеки та ланчі. Усе доставляють в екологічному пакуванні.

Мегафіла з тунцем, 319 гривень
«Філадельфія» з вугром, 329 гривень
Урамакі у японському стилі, 319 гривень
«Філадельфія» з тунцем і лососем, 379 гривень

Новітні технології на кухні та Коткоїни в смартфоні

За ідеальний рис, рівно нарізані роли й оптимізування роботи в «КотоСушах» відповідають японські роботи, які вже три роки працюють у тандемі з кухарями. Завдяки таким технологіям страви готують швидше, а час очікування для клієнтів зменшується.

Крім того, у «КотоСуш» є власний застосунок, де можна зробити замовлення, отримати подарунки чи накопичувати коткоїни. Це віртуальні гроші-бонуси, за які можна безплатно отримати щось смачненьке. Коткоїни надають як кешбек під час замовлення або ж за виконані завдання в застосунку.

«КотоСуші« – це велика родина, і йдеться не лише про команду. Кожен клієнт для нас – це значно більше, ніж просто номер замовлення. До страв ми додаємо цінний і такий важливий інгредієнт – любов. Ви заслуговуєте на найкраще, і ми з радістю вам це запропонуємо», – кажуть у команді «КотоСуш».


Коли

10:00–23:00

Де

Дніпро

проспект Гагаріна, 98

телефон

098 668 9999


Замовити котосуші

Матеріал підготовлено за підтримки «КотоСушІ»