Кондитерська Cheesecake Family оновила меню з all day сніданками. Цього літа заклад пропонує спробувати швидкі й прості страви: від круасанів із різними начинками до сирних мелтів і традиційних сирників, які насичують енергією на весь день. Особливу увагу приділили випічці, яку довго шукали в пекарнях Києва, але ту саму знайшли в «Спельті». Тому над оновленням меню працювали одразу два шефи: кондитер Слава Кондратюк і шеф-пекар Ілля Сьомін.

The Village Україна разом із Cheesecake Family і її власником Іллею Неправдою розповідають, чому кондитери запустили оновлене меню, яку роль у сніданках відіграє правильна випічка і які страви варто спробувати насамперед.

Кондитерська

Cheesecake Family

Київ, вулиця Велика Васильківська, 24

Коли

09:00–21:00

Телефон:

068 558 10 22


Чому вирішили оновити меню сніданків?


Кондитерська Cheesecake Family спеціалізується на виготовленні натуральних і корисних чизкейків й інших десертів, які вони принципово готують лише з якісних бельгійських й італійських сирів і не додають у страви барвників й ароматизаторів. Улітку заклад ставить невелику терасу, де можна розслабитися й поснідати прямо в центрі швидкого міста. До нового сезону команда вирішила оновити меню простими, але ситними стравами, щоб повернути Великій Васильківській якість їжі, домашній шарм і відвідувачів, які вулиця розгубила від початку вторгнення.

Сніданки можна зʼїсти в закладі або замовити в Glovo. Також команда може організувати корпоративні доставки страв в офіси в межах пів кілометра від кондитерської.


Як підбирали позиції в меню?

Ілля Неправда, власник Cheesecake Family

Для мене сніданки – це насамперед хліб і випічка, без них неможливо зробити класної ранкової страви. Ми шукали хліб по всьому Києву, але вирішили працювати з Іллею Сьоміним і його «Спельтою» – найсмачніші круасани саме там. Так у колаборації народилося наше меню, адже шеф кондитерської Слава Кондратюк – профі саме в кондитерці, а Ілля – у випічці й сніданках. Він має легкий і зрозумілий стрит-стиль у готуванні, і це те, що ми транслюємо в Cheesecake Family.

Концепція сніданків проста – те, що можна швидко приготувати і що люди не будуть довго чекати, коли йдуть на роботу чи прогулянку. Для тих, хто любить насичені сніданки, є формат «Біґ», сирні мелти, круасани з різними начинками чи «Селебріті мафін від Сьоміна» з однією або двома котлетками. Для тих, хто любить здорове харчування, є два види каш, солодка й солона, салати і спаржа. І, звичайно, must have будь-яких сніданків – сирники. Ми подаємо їх із кремом із морозива й маку.

Окрім сніданків, ми пропонуємо гостям випити український сидр, натуральне вино або лимонади власного приготування, зокрема з бузини, які подаємо у винних келихах.

Зараз же ми готуємо повне сезонне оновлення нашої найбільшої в Києві колекції чизкейків. Це будуть і класичні великі чизкейки, і їх бенто версії, а також окрема лінійка баскських чизкейків. Усі десерти можна замовити з доставкою по місту, скуштувати в кафе чи взяти із собою на виніс.


Що спробувати з меню сніданків:
3 страви від Іллі Неправди


Селебріті мафін від Сьоміна з подвійною котлетою, 245 гривень

Зрозумілий сніданок в американському стилі. Це мафін з котлетою, яйцем і теплим соусом, який можна швидко зʼїсти й бути ситим, коли поспішаєте й маєте зекономити трошки часу.

Люкс-тост, 225 гривень

Солодкий тост із ягодами й арахісовою пастою. Guilty pleasure для гостей, які ведуть здоровий спосіб життя.

Сирники, 165 гривень

Сирники з ванільним кремом і сезонними ягодами. Смак дитинства додає крем, зроблений із морозива й маку.


Навіщо йти на сніданки в Cheesecake Family?


  1. Почати день або пообідати в домашній атмосфері на терасі з мінігородом, де вже достигає полуниця.
  2. Розслабитися на мить у жвавому серці Києва, адже тераса виходить прямо на площу Українських Героїв (колишня площа Льва Толстого).
  3. Насолодитися запашною й неймовірно смачною випічкою від «Спельти».
  4. Довершити сніданок хітом закладу – баскським чизкейком, який готують за особливим секретним рецептом.
Більше сніданків від Cheesecake Family

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ