«Мама Фокача & Папа Чача» – ресторан грузинсько-італійської кухні на Подолі з домашньою атмосферою та автентичною кухнею. Відтепер його можна бронювати для будь-яких заходів і святкувань важливих дат.   

Кухня та винна карта ресторану

У ресторані використовують велику дров'яну піч, де готують справжню італійську піцу та фокачу. З грузинської кухні пропонують спробувати п'ять видів хінкалі, три хачапурі, страви з великого мангал-меню, незвичні десерти й інше. Також у меню є спеціальна категорія «Для гурманів» із цікавими стравами, як-от камамбер із печі, соте з морепродуктів у вершково-винному соусі чи лобіо по-кахетинськи.

У закладі є велика винна карта, де зібрали класичні й особливі позиції: від червоного й білого до домашнього грузинського й італійського вин. Також можна спробувати домашню чачу та лімончело.

Якщо плануєте відпочити вдома, але хочете скуштувати щось із меню закладу, ресторан пропонує швидку доставку, яку можна замовити в застосунках Glovo чи Bolt Food.

Піца «Маргарита», 185 гривень
Фокача з грибами, 85 гривень
Салат із куркою власного копчення, 185 гривень
Хачапурі по-аджарськи, 185 гривень

Атмосфера ресторану

«Мама Фокача & Папа Чача» – це затишний, традиційно оздоблений двоповерховий ресторан із комфортною літньою терасою, яка створює атмосферу тихого італійського дворика посеред галасливого Подолу.

На вході гостей зустрічає тато – дерев'яна фігура усміхненого чоловічка. У закладі кажуть, якщо потрете його ніс – накличете на себе вдачу, а якщо кишеню – прийдуть гроші. А ще тато має гарну традицію – усіх дівчат, які приходять у гості, він пригощає лімончело, а чоловіків – чачею.

«Пам'ятай, мама нізащо не відпустить тебе голодним, а тато – тверезим», – кажуть у команді ресторану.


Коли

11:00–22:00

Де

Хорива, 1/2Е

телефон

0 50 278 0505


Стежити за новинами «Мама Фокача & Папа Чача»

Матеріал підготовлено за підтримки «Мама Фокача & Папа Чача»