Подільський бар Talkies запустив нове коктейльне меню. Щороку команда експериментує, поєднуючи барну культуру з мистецтвом, і надає авторським коктейлям особливий сенс і смак. Вони вже робили меню про музику, картини, поезію та кіно, а цього разу вирішили сфокусуватися на зірках. 

Коктейлі з нової карти коштують 250 гривень. 20% прибутку від кожного напою передаватимуть у фонд допомоги військовим Shields Ukraine.

Чому саме знаки зодіаку?

«21 століття характеризується технологічним прогресом, а давнє захоплення людства астрологією – нині одна з найактуальніших і найнеоднозначніших тем. Наука? Практика? Чи дійсно можна сказати щось про майбутнє? Чи довіряти гороскопам? Усі ці запитання поки що не мають точної відповіді, і ми щиро сподіваємося, що незабаром вони знайдуться, але поки залишаємо цю справу вченим», – кажуть у Talkies

У новому меню – 13 коктейлів, зокрема й на честь неоднозначного тринадцятого знака зодіаку – Змієносця. Для Talkies він став додатковою нагодою покреативити зі смаками.

Як ототожнювали коктейлі та зірки?

Бар не гарантує, що смак коктейлю певного знака точно зобразить характер людини. Це лише бачення команди Talkies, яким вони хочуть поділитися з відвідувачами.

Sagittarius

Стрільці – цілеспрямовані щасливі люди з великою кількістю захоплень. Вони завжди прагнуть досягти балансу та рухатися до мрій. Коктейль вдався міцний, збалансований зі смаками ягід, квітів і сухості, що поступово змінюють одне одного. Має довгий приємний посмак.

Склад: мікс джину на основі Bombay Sapphire, настояного на квітах, сухий вермут, білий біттер, ягідний джин, апельсиновий біттер, журавлиновий біттер.

Pisces

Риби – ніжні особи, які вміють балансувати між духовним і матеріальним світом. Коктейль вдався середньої міцності, кисло-солодким із яскравим смаком фруктів, морської капусти та приємним посмаком шоколаду, фіалки й абрикосової кислинки.

Склад: настояний на морській капусті мікс рому на основі Bacardi Carta Blanca, фіалковий лікер, апельсиновий лікер, абрикосовий кордіал, сауер-мікс, шоколадний біттер, замінник білка.

Ophiuchus

Змієносець – новий знак, а люди, народжені під ним, мають свою місію. Вони дуже суперечливі: комусь приносять благо, а іншим – розбрат. Змієносець вдався середньої міцності, свіжий, зі смаком огірка та кавуна й трав’яним посмаком.

Склад: мікс рому на основі Bacardi Carta Blanca, кашаса, абсент, огірковий кордіал, сауер-мікс, м’ята.

Aquarius

Як у двох чашах Водолія, наповнених полярними рідинами, так і в новому напої кисле та солодке змішується в одне ціле. Це той самий знак зодіаку, що живе за своїми правилами та здатен бути легким, як повітря, у смаку та в житті. Водолій вдався середньої міцності, кисло-солодкий, зі смаком норі, овочів, фруктів і горіху.

Склад: сухий вермут, настояний на норі, кашаса, херес олоросо, трав’яний лікер, сливовий біттер, сауер-мікс, мигдалева піна.

Gemini 

У коктейлі поєднуються двоє близнят – текіла та мескаль, як і дві зірки в узголів’ї сузір’я. У близнят мінливий настрій, вони легко все сприймають, обожнюють суперечки та веселощі. Коктейль поєднав у собі аромат і смак, що змінюються від сиру до димної груші з відтінками горіха. Близнята вдалися легкі, фруктові та свіжі, з горіховим присмаком, приємною кислинкою, солоністю та зі смаком сирної піни.

Склад: текіла, настояна на лимонній цедрі, мескаль, грушевий сироп, херес олоросо, сауер-мікс, піна із сиру дорблю.


Коли

17:00–22:00 (будні)

16:00–22:00 (вихідні)

Де

м. Київ

вулиця Межигірська, 3/7


Хочу спробувати нові коктейлі TALKIES

Матеріал підготовлено за підтримки TALKIES