Компанія Bolt Food впроваджує в Україні програму пошуку ресторанних критиків «Bolt Food Ревізор». Користувачі зможуть тестувати меню закладів, які є на платформі Bolt Food, і залишати свої відгуки про страви. 

Як взяти участь?

  • зробити принаймні одне замовлення із будь-якого закладу харчування в застосунку Bolt Food;
  • опублікувати в особистому відкритому профілі Instagram огляд на замовлення – розмістити розповідь або допис про нього із позначкою профілю @boltfood_ua;
  •  1 березня серед усіх учасників оберуть п’ятьох Bolt Food-ревізорів за допомогою генератора випадкових чисел. Вони отримають подарунки. 

Для користувачів це можливість стати кулінарними критиками без жодного професійного досвіду, каже регіональний менеджер Bolt Food Іван Гринчук.

   

Bolt – естонська компанія, яка обʼєднує сервіс замовлення таксі й оренди самокатів, а також доставлення їжі й продуктів. На своїй платформі Bolt Food вони об’єднали локальні ресторани з клієнтами для доставлення замовлення. В Україні платформу Bolt Food запустили у 2020 році. Зараз вона доступна в семи містах країни: Києві, Харкові, Дніпрі, Вінниці, Броварах, Одесі і Львові

   

Раніше ми розповідали про підсумки компанії Bolt за 2023 рік: про найпопулярнішу страву в Bolt Food, найдовші поїздки на самокаті й таксі Bolt, а також головні маршрути для поїздок у Києві. 

   

У червні 2022 року ми розпитали керівника Bolt Food в Україні Івана Гринчука про роботу під час війни й страву, яку першою за час великої війни замовили в Харкові.