Чайну Dendachai біля «Либідської» перезапустили, тепер вона має назву Just Punk Tea.

Таку назву закладу дали тому, що «панк» – це про свободу самовираження, чесність та відкритість до експериментів, кажуть у чайній. Новий власник проєкту Михайло Левченко також має канал зі схожою назвою, Just Punk It, де він ділиться власними історіями зі сфери бізнесу та особистого життя.

У чайній хочуть популяризувати культуру чаювання в Україні «без зайвого пафосу й складних ритуалів» і створити місце, «де справжні люди п’ють справжній чай». Обіцяють додати більш широкий асортимент колекційних чаїв, які знаходять і доставляють ті-хантери зі Сходу.

Простір чайної трансформуватимуть залежно від часу доби та дня тижня. У команді кажуть, що тут можна замовити чаювання на двох, послухати вініл, подивитися фестивальне кіно під час тематичних вечорів, а також відвідати лекцію запрошених гостей, що називають «візитівкою закладу». Серед лекторів – психологи, письменники, артисти й «просто унікальні гості з неймовірним життєвим досвідом».

Чаювання з майстром коштуватиме 800 гривень, «ігрові» чаювання – 500 гривень; чаювання на двох – 600 гривень. Крім того, в просторі можна придбати елементи інтер’єру, зокрема посуд та декор від сучасних дизайнерів, а також чай на вагу (від 120 гривень за 10 грамів).

   

Хто і навіщо відкриває в Києві чайні нового формату: розпитали нові київські чайні про фермерський чай, відмову від складних церемоній і популяризацію чайної культури.

 

Коли:

12:00 – 21:00

Де:

вулиця Тютюнника, 58/1