Міське кафе Say Cheese почало роботу на площі Ринок у Львові.

Заклад позиціонують як «найбільш сирне і максимально усміхнене кафе в місті зі спікізі-баром», де можна «добре спілкуватися та смакувати тягучий сир в ароматі екзотичних спецій під фанковий грув у легкій атмосфері».

 

За меню відповідає шеф Віктор Вовк. У стравах використовують багато крафтових продуктів, а також техніки й смаки різних кухонь світу, розповідають у команді. Є і вегетаріанські позиції.

У кафе співпрацюють із локальними та міжнародними сироварами, наприклад, сири «Качокавалло» та «Раклет» створювали спеціально для Say Cheese.

Коктейльною картою і картою напоїв загалом займається львівський бармен Іван Зелик. Більшість коктейлів – авторські, зокрема Cheese Mary («Кривава Мері» з сирною піною). Ще один коктейль, Pop Corn Sour, подають у пачці для попкорну й під гіркою попкорну.

З меню:

«Ульотна» страчатела-піца із прошуто – 290 гривень

«Качакавалло-тост» із крафтовим сиром і домашнім песто – 175 гривень

«Хахалумі» (салат з запеченого батату і смаженого сиру халумі з мигдалевими пластівцями й фісташками) – 270 гривень

«Рибно-рибний» суп з креветкою – 190 гривень

«Ота прикольна штука від шефа» зі свинини з розплавленим сиром – 345 гривень

Коктейль Lavender Fizz (із качечкою) – 199 гривень

Коктейль Cheese Bloody Mary – 240 гривень

Над інтер’єром закладу працювала київська команда Numo Buro («Автостанція» у Києві), а над брендингом – Directa Bureau.

Графік роботи спікізі-бару відрізняється від загального графіку роботи кафе: бар працює з 16:00 у будні та з 14:00 у вихідні. Також до 13:00 у міському кафе пропонують сніданки.

   

Коли:

12:00 – 22:00

Де:

площа Ринок, 25