Українська мережа «Молоко від фермера» відкрила перший заклад у США, який розташований у Маямі, повідомляє співзасновник і виконавчий директор мережі Тарас Мороз.

Заклад працює у форматі кафе й пекарні. Його відкрили разом із фермою Sutton Milk із Південної Флориди. Там можна придбати сирники, запіканки, круасани, «Наполеон», іншу випічку, а також равіолі, «усе, що можна якісно заморозити», каже співзасновник.

 

 

Продукти, паковання й уніформу виробляють в Україні й відправляють до США потягами, літаками й кораблями.

Кафе-пекарня розташована за адресою: 1801 N Young Cir, Маямі.

   

Мережа «Молоко від фермера» має близько 50 магазинів у Києві й області, зокрема в Бучі й Ірпені. Фермерське господарство, де виготовляють основу для майбутніх продуктів, розташоване в Білоцерківському районі Київської області.