Ресторан «Галушка» почав роботу на Бессарабській площі в Києві.

Перший заклад мережі відкрили в січні 2016 року в Полтаві. Зараз у місті працює чотири ресторани «Галушка». Бренд-шеф і співзасновник «Галушки» у Києві – Андрій Дромов.

У закладі готують із локальних продуктів. Концепцію описують як «авторський погляд на національні страви»: «Наша їжа смачна, зрозуміла та має історичне підґрунтя», – кажуть у команді. Наприклад, пропонують «полтавські» вареники та «київські» вареники і пельмені.

З меню:

«Вареники від бабусі з Полтави» –125 гривень

Вареники з м'ясом кролика і горіхами – 155 гривень

«Одеський сніданок» – 240 гривень

Борщ, зварений на качиному бульйоні з вишнею – 185 гривень

Салат «Панський» – 110 гривень

Яловичий язик на грилі – 315 гривень

Полтавські вергуни з морозивом, сирним кремом і фруктами – 145 гривень

Вареники з абрикосами й білим шоколадом – 125 гривень

Кожен елемент декору в ресторані називають відображення української айдентики. У інтер’єрі – рушники з українськими орнаментами, настінні килимки, кераміка ручної роботи. Також для створення картин співпрацюють із місцевими художниками.

Команда планує відкрити ще п’ять закладів «Галушка» в Києві протягом 2024 року.

 

Коли

10:00 – 22:00

Де

Бессарабська площа, 5