Перша кав’ярня мережі «Бакара кава» від чернівецької ростерії почала роботу в тестовому режимі в Хмельницькому. Офіційне відкриття кав’ярні планують на 9 грудня.

Концепція закладу – розвивати культуру споживання спешелті-кави й натуральних вин. Напої можна взяти в кав’ярні і придбати в магазині вина й кави.

 

У закладі подають сніданки протягом усього дня. До кави й вина можна взяти стартери, круасани, сендвічі, салати, супи, боули й пасту. З алкогольних напоїв також подають пиво, сидр, коктейлі й глінтвейн.

З меню:

Батат фрі з медово-гірчичним соусом –145 гривень

Хумус бататовий із креветками – 215 гривень

Круасан вишнево-мигдалевий – 155 гривень

Великий сніданок із беконом – 285 гривень

Томатний суп із нутом і крем-фетою – 165 гривень

Капучино – 60 гривень

Класичний глінтвейн – 150 гривень

Там також планують проводити попапи «із залученням цікавих українських гастоентузіастів, щоб знайомити гостей із новими продуктами й смаками».

На відкритті 9 грудня наливатимуть ігристе, а також будуть виступати співзасновники Ponchyk Boy і диджеї Саша Жиляєв й Олексій Маурін. На наступний день, 10 грудня, проведуть перший попап із пончиками від Ponchyk Boy.

   

Також дві кав’ярні «Бакара кава» працюють у Чернівцях. Першу відкрили в липні 2021 року на вулиці Степана Бандери, а другу – у грудні 2022 року на проспекті Незалежності. Крім того, три локації мережі працюють в Івано-Франківську.

   

 Коли:

08:00–23:00

 Де:

вулиця Нижня Берегова, 1 (IQ Center)