Заклад «Центр міста» почав роботу в ЖК «Славутич» поблизу однойменної станції метро, що на лівому березі Києва.

Неймінг називають «своєрідною сатирою у відповідь на жарти про лівий берег столиці», а концепцію закладу описують як «класне місце на лівому березі з атрибутами центра міста». Наприклад, у закладі встановили памʼятник Тарасові Шевченку. «Адже який центр міста без памʼятника Кобзареві?» – кажуть у команді.

Формат визначають як кавʼярня-бар. Із 08:00 до 16:00 заклад працює у форматі кавʼярні з випічкою, десертами й сніданками, а з 16:00 до 22:00 подають коктейлі. Упродовж дня змінюють не лише меню, а й плейліст й освітлення, відзначають у команді.

Крім того, у закладі діє розклад меню за днями тижня. Наприклад, щопонеділка влаштовують вечори вина, а у вівторок подають десерти від «Сестер Бабенцових». Щосереди роблять день пасти, а в неділю пригощають пончиками Ponchyk Boy.

З меню:

Шакшука – 225 грн

Сирники – 195 грн

Грибний хот-дог – 220 грн

Паста з куркою – 235 грн

Хумус із лососем – 180 грн

Овочевий салат – 165 грн

Крем-суп із сочевиці – 195 грн

Whіskеy Sоur – 235 грн

Clоvеr CІub  – 235 грн

В інтерʼєрі використали картини українського художника Петра Бойка, пізніше розміщуватимуть і роботи інших митців. Біля входу в заклад облаштували корнер з окулярами «На очі», вітринами для якого стали відреставровані поштові скриньки.

Щоб обʼєднати жителів і бізнеси лівого берега, на вході також повісили дошку, де можна розмістити інформацію про послуги, пошук тварин й інші оголошення.

   

коли

09:00–22:00

де

ЖК «Славутич» 2.0, вулиця Зарічна, 6