Нову лінійку розчинної спешелті-кави «Пуск» випустила українська обсмажувальна компанія «Фунт кави».

Це мікс-бокс, до якого ввійшли пʼять позицій кави, зокрема бленд Guatemala Natura і Colombia Natura, який можна заливати гарячим молоком.

Сублімовану каву готували з тих же позицій зернової кави, які можна зустріти в магазині «Фунт кави», відзначають у компанії.

«Ми не мали мети зробити каву, що буде недорога й доступна. Також немає мети зробити розчинну каву щоденною. Мета цього продукту проста – надати гарантовано якісну каву, коли бракує часу або добірного зерна під рукою», – коментують у «Фунт кави».

Один бокс коштує 250 гривень і містить пʼять порцій кави. Придбати набір можна в інтернет-магазині «Фунт кави», а також у низці закладів у Києві та Дніпрі. У Києві бокси продаватимуть, зокрема, у мережах Ponchyk Boy і Goodwine, кавʼярнях Astra, Filtrofil, Balance Coffee, Patern і «Хай росте».

   

Чайні дріпи Puerh Pussy запустив засновник українського бренда Oycha Климент Матюнін. Дріпи – це спосіб заварювання чаю в спеціальному пакетику, за таким принципом працюють дріпи зі спешелті-кавою. Де їх можна спробувати, розповідали за посиланням.