Бар «Просвіток» відкрили в Чернігові, на перехресті вулиць Гончої й Гетьмана Полуботка. «Зранку акцент на каві, яку готуємо різними способами. Ближче до вечора в закладі починає панувати барна атмосфера», – кажуть у «Просвітку».

У меню міцні алкогольні напої, авторські коктейлі, пиво, вино, а також лимонади власного виробництва, чай і кава. Незабаром також планують відкрити кухню й літню терасу.

З меню:

Еспресо – 35 грн

Капучино – 45 грн

Раф – 50 грн

Лимонади в пляшці, Matcha та Club-Mate – від 85 грн

Пиво «Просвіток» – 60 грн

Просеко – 70 грн

Коктейль Aperol Spritz – 150 грн

Коктейль Hugo – 150 грн

Коктейль Negroni – 160 грн

Авторські коктейлі – від 130 грн

На стінах закладу розмістили картини місцевого художника Сергія Тонканова. Відвідувачі бару можуть самі малювати на полотнах у «Просвітку» або на власний вибір вмикати на програвачі вінілові платівки. Крім того, у закладі проводять виступи стендап-коміків і лекції від Chernihiv Monumentalism.

У закладі можна придбати книги від місцевої книгарні «Будинок книги». Знижку в 10% на весь асортимент можна отримати, придбавши каву в «Просвітку».

«Просвіток» разом із благодійним фондом SavED збирає кошти на відновлення спортзалу в школі №20, яка постраждала від ракетної атаки російських окупантів. Фонду перераховують частину прибутку від продажу кави, чаю й спеціального коктейлю SavED.


Коли

10:00–22:00

Де

м. Чернігів

вулиця Гетьмана Полуботка, 24

телефон

063 183 06 70


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Чотири бари, орган і вітраж у закладі Hram на Шота Руставелі. Про одне з найбільших відкриттів року в українському ресторанному бізнесі читайте в інтервʼю The Village Україна з власниками.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: «Просвіток»