Компанія Louis Vuitton Moet Hennessy відкриває у Парижі власний п'ятиповерховий коктейль-бар Cravan, пише Bloomberg.

«Стильний емпоріум» запускають у будівлі 17-го століття в центрі кварталу Сен-Жермен-де-Пре, що на лівому березі Парижа, відзначає видання.

Новий заклад стане розширенням однойменного бару, що працює в місті з 2018 року. Cravan – проєкт ресторатора Франка Оду, який також є співзасновником паризького ресторану Le Chateaubriand.

Підрозділ LVMH Moet Hennessy об’єднався з Оду, щоб відкрити більший простір Cravan у Сен-Жерменському кварталі.

Перший поверх закладу повторює інтер’єр оригінального Cravan, на другому  розташовані книжковий магазин Rizzoli та читальний зал. Загалом у будівлі буде три коктейльні бари. На верхніх поверхах облаштували приватне ательє та камерний кінотеатр, куди можна буде потрапити за запрошенням.

У меню буде серія напоїв Royals на основі шампанського, а також фірмові коктейлі, як-от «Айседора» (з текілою та вишнею «морелло») та «Леді з Шанхаю» (горілка з білим персиком, жасминовим чаєм і лаймом), відзначає Bloomberg.

До коктейлів підготували «еклектичний вибір страв», серед яких сендвічі на японському молочному хлібі, діпи з морського їжака, темпура з грибів і водоростей, рулет із лобстера.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Компанія LVMH, виробник предметів розкоші, з’явилася у Франції у 1987 році шлязом злиття компаній Moet Hennessy і Louis Vuitton. Наразі LVMH володіє 75 брендами, серед яких Louis Vuitton, Hennesy, Christian Dior, Givenchy, Bulgari та Kenzo. Власник LVMH Бернар Арно – один із найбагатших людей світу.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.