Мережа «Сільпо» запустила на Івано-Франківщині дальню доставку з покриттям до 100 кілометрів, повідомили в пресслужбі компанії.

Мешканці низки населених пунктів в області зможуть зробити замовлення продуктів у «Сільпо» попри те, що в їхньому місті чи селі немає супермаркету.

Послуга буде доступною для 12 міст і селищ Івано-Франківщини, як-от: Надвірна, Татарів, Микуличин, Коломия, Яремче, Поляниця, Делятин, Лисець, Богородчани, Ланчин, Угорники та Черніїв.

Замовити продукти можна в онлайн-супермаркеті «Сільпо» або в застосунку мережі. Дальнє доставлення буде доступне для замовлень вартістю від 499 гривень. До кінця липня діє акційна ціна на доставлення від 1 гривні.

Під час замовлення потрібно вказати адресу й дату, коли буде зручно його отримати. Розрахуватися можна карткою онлайн або під час отримання замовлення. Також курʼєру можна буде сплатити готівкою.

Доставлення здійснюватимуть щопонеділка, щосереди, щопʼятниці і щосуботи.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У лютому 2023-го Uklon і «Сільпо» запустили послугу доставлення в 30 українських містах. Серед них – Київ, Чернівці, Полтава, Запоріжжя, Дніпро, Черкаси, Житомир, Івано-Франківськ, Львів, Кропивницький, Суми, Харків, Хмельницький, Одеса, Рівне, Ужгород, Чернігів, а також менші міста, зокрема й у Київській області.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі