Чайна Dendachai почала роботу неподалік від станції метро «Либідська».

UPD. У січні 2024 року чайну перезапустили під назвою Just Punk Tea.

Власники кажуть, що це місце, де «ламаються стереотипи про нудні дегустації й застарілі церемонії»: «Наше завдання не ускладнити, а навпаки, спростити знайомство людей із хорошим чаєм. Через невимушене спілкування й фанову атмосферу. Без навʼязаних установок, драконів чи ізотерики, без косих поглядів збоку, навіть якщо ти нічого не знаєш про чайну культуру. Отже, забудь про класичну посадку на підлозі й монотонний голос чайного гуру», – коментують The Village Україна у Dendachai.

Чаї масмаркету не продають, бо «роблять свій»: «У нас є сталкер, який їздить у найвіддаленіші китайські села, спілкується особисто з фермерами й знаходить, на нашу думку, найдостойнішу органічну сировину, бере участь у зборі чаю й контролює всі процеси виробництва», – пояснюють у закладі.

В асортименті фермерські органічні китайські й тайванські чаї, а також чаї з району на кордоні між Мʼянмою, Таїландом і Лаосом, який називають «золотим трикутником».

Ціна чаювання на одну людину – 290 гривень. На дві людини – 490 гривень, на три – 690 гривень, а на чотири – 890 гривень. Це фіксовані ціни за будь-який чай. Тематичні чаювання коштують від 800 гривень. Забронювати чаювання можна тут.

До чаю подають не тістечка, а «гарний вініл і змістовну розмову». Також пропонують дегустації.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

12:00-21:00

Де

вулиця Тютюнника, 58/1



 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.