Мистецький бар «Сюр» із щотижневими кінопоказами й виставками відкрили в центрі Києва, на вулиці Олеся Гончара.

Заклад поєднує в собі формати бару, бістро й артпростору, розповідають засновники Ксенія Гладушевська (Eye Sea Art) і В’ячеслав Фокін. 

У барі є керамічні скульптури й живопис від сучасних українських митців: Романа Михайлова, Володимира Манжоса, Ніни Мурашкіної, Олександра Гребенюка, Юрія Соломко, Олега Семака, а також NFT-робіт.

«Щоб поєднати мистецтво й алкоголь, ми ввели унікальний формат Art Рairing. Наприклад, презентується одна з художніх робіт, яку можна побачити в просторі, у поєднанні з напоєм, який їй найбільш пасує», – розповідає співзасновник В'ячеслав Фокін.

У барі можна спробувати авторські коктейлі: білий Negroni й Pisco Sour, різні позиції сухого вина й портвейнів, пиво від 2085. Також готують сніданки цілий день, бургери, салати, супи, пироги, круасани й десерти. У меню є також веганські позиції: веганські бургери з рослинним м’ясом Beyond Meat і кокосові сирники.

у меню:

Еспресо  38 грн

Фільтр-кава  49 грн

Кокосові сирники (веганські)  145 грн

Англійський сніданок  165 грн

Meat бургер – 195 грн

Beyond Meat бургер (веганський)  225 грн

Коктейлі  120-180 грн

«Задум полягає в тому, щоб у будні в «Сюр» можна було завітати, щоб перекусити й випити пару коктейлів або келихів вина. А на вихідних зайти раніше, щоб поснідати круасаном із кавою в атмосфері, що надихає й наповнює ідеями»,  кажуть засновники.

Також у закладі можна попрацювати, бо завжди є світло. Якщо попрацювати потрібно вранці, бар можуть відкрити раніше 15:00. Для цього потрібно написати сюди


Коли

15:0022:00 (будні)

12:0022:00 (вихідні)

Де

м. Київ

вулиця Олеся Гончара, 40



Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі