Перший ресторан одеської мережі «Жар і м’ясо» в Києві почав роботу на Бессарабці. Раніше в цьому приміщенні працював ресторан «Редкая птица».

У закладі пропонують м'ясо на жару та грилі (зокрема й дичину), а також основні страви, сендвічі та супи. Є й вегетаріанські опції, як-от авокадо на грилі, салат із грушею та локшина з грибами.

З напоїв у меню є фреші, кава та чай, а також алкоголь – коктейлі, настоянки, вина та віскі.

З меню:

Холодець з телятини – 187 грн

Бургег з яловичиною – 198 грн

М'ясна солянка – 178 грн

Салат з телятиною гриль – 289 грн

Сирний суп – 165 грн

Локшина з грибами – 128 грн

Стейк рибай – 586 грн

Пахлава – 97 грн

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

10:00–22:00

 Де

м. Київ, вулиця Басейна, 1/2

Телефон

0673690404


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.