Мережа McDonald’s з 25 жовтня відновлює роботу в Тернополі й Борисполі.

У закладах на вулиці Гетьмана Мазепи, 30, у Тернополі й на вулиці Київський шлях, 67, у Борисполі будуть доступні всі способи замовлення: зали, експрес-вікна, «МакДрайв», доставка.

Також відкривають ще пʼять закладів у Києві, за такими адресами:

  • вулиця Богдана Хмельницького, 40/25 (біля метро «Університет» і «Золоті Ворота»);
  • вулиця Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina Mall);
  • проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville);
  • вулиця Миколи Лаврухіна, 4А (ТРЦ «РайON» на Троєщині);
  • Вокзальна площа, 2 (біля Центрального залізничного вокзалу).

Як працюють ресторани під час тривоги й у разі вимкнення світла

Усі ресторани працюють за оновленими протоколами безпеки. Під час повітряної тривоги вони закриваються, щоб працівники й відвідувачі могли перейти в укриття. Відновлювати роботу ресторани будуть орієнтовно за годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення обладнання й на підготовку працівників до роботи.

Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриють уже тільки наступного дня. Також ресторани не працюватимуть під час відключення світла (вони відновлюватимуть роботу орієнтовно за годину після включення світла).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фастфуд-мережа McDonald’s не працювала в Україні понад пів року, від початку повномасштабної війни Росії проти України й до вересня.

Спочатку відновили роботу ресторани в Києві (зараз уже працює 32 заклади в столиці), потім почали роботу ресторани у Львові.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі