Моноформат Veterano Brownie на Подолі потрапив у документальний серіал Rogue Trip від National Geographic, розповіли власники закладу.

«Зйомки пройшли ще у 2019-му, але нарешті ми можемо сказати, що Veterano Brownie в кадрі найкрутішого світового мовника (за суб’єктивним рейтингом нас самих, що дивилися NatGeo з дитинства)», – кажуть у Veterano Brownie.

Знімальна група разом із власниками закладу Veterano Brownie. Фото: Veterano Brownie

Телесеріал Rogue Trip – історія воєнного кореспондента Боба Вудрофа, який був поранений в Іраку, пройшов реабілітацію та повернувся в професію. У серіях разом із сином він подорожує світом і досліджує Ефіопію, Папуа Нову Гвінею, Коломбо, Пакистан, Ліван та Україну.

«Шукають у кожному регіоні, який потрапляв на світові шпальти через війни та конфлікти, інші історії про розвиток, створення та трансформації», – додали у Veterano Brownie.

А навесні The Washington Post написав про те, як Veterano Brownie переживає карантин.

Veterano Brownie працює на Подолі з березня 2019 року. Фото: Марго Дідіченко для The Village Україна

Veterano Brownie – моноформат десертів на Подолі в Києві. Заклад заснований у межах Veterano Group (Veterano Pizza, Veterano Coffee) у 2019 році. 10% від прибутку у Veterano Brownie перераховують на підтримку сімей бійців, що загинули у війні на Донбасі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі