Заклад Living Room поновив роботу в новому приміщенні на Подолі на вулиці Набережно-Хрещатицька. Раніше бар працював на вулиці Спаській.

Зараз заклад працює у форматі літнього майданчика.

«Після закриття закладу на старій локації цілим викликом було знайте місце, де своєрідний характер «Лівінга» би не просто прижився, а ще й заграв новими кольорами. І це місце обов’язково мало бути на Подолі. Після одного невдалого експерименту таку локацію знайшли на Набережно-Хрещатицькій, 31 – фактично в кінці тої ж Спаської, на початку якої «Лівінг» проіснував близько восьми років. Локація навпроти Дніпра, довкола нема житлових будинків, тож гості не заважатимуть подолянам шумом ні на вулиці, ні всередині», – розповідають The Village Україна в Living Room.

У порівнянні з минулим приміщенням у новому Living Room більше простору – у закладі тепер більша барна стійка та кухня та більший зал. В інтерєрі нового приміщення зберегли елементи зі старого – сервант, стільці та крісла з блошиних ринків і додали «коворкінгський» стіл.

«Хлопці повернули та доповнили меню близькосхідних страв, якими пригощали, поки не відмовились від кухні ще в старому закладі. Меню лаконічне: хумус, найніжніший у світі бабагануш, домашні пряні сосиски з баранини та телятини, курячі шашлички та кілька закусок – усе це з характерними сирійськими спеціями й дуже по-домашньому. Меню бару не змінилося», – додають у Living Room.

З меню:

Хумус − 90 грн

Сендвіч з овочами, халумі та базиліком − 100 грн

Сочевичний суп − 55 грн

Макдус − 110 грн

Шиш-таук − 120 грн

Суджук − 120 грн

Мухаммара − 90 грн


Living Room відкрили влітку 2013 року поряд із Контрактовою площею на вулиці Спаській. У 2019 році заклад закрили через проблеми з орендою.

На місці Living Room на Контрактовій площі відкрили заклад Dux від засновників пабу Drunken Monkey.


Коли

18:00–03:00

Де

вулиця Набережно-Хрещатицька, 31