Мережа грузинських кафе «Хачапурі та вино» відкрила нову точку на вулиці Шота Руставелі. Заклад працює на терасі клубу Bel etage, пише Posteat.

Це 11-й заклад мережі у Києві. Меню традиційне, як і для всіх кафе: подають 10 видів хачапурі, люля-кебаб та хінкалі. Також  готують кілька видів грузинських супів і пропонують домашні грузинські вина. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Друзі, це щось неймовірне! ? ⠀ ⠀ Кожна нова локація @hachapurikiev є кращою за попередню і розвиток нашої команди набуває шалених обертів ?? ⠀ Окрім появи нового місця, з’являються й нові люди, котрі працюватимуть для вас, а підібрати персонал певного рівня задача не з легких ? Та ми впорались! ⠀ ⠀ Не зволікайте з візитом до нового ресторану за адресою вул. Шота Руставелі 16А, аби бути тим, хто ділиться приємними враженнями з оточуючими, а не слухає їх від інших ? ⠀ #хачапуриивино #хачапурітавино #грузинскаякухня #грузинскийресторан #хачапурикиев #хачапурікиїв #кафекиев #київресторан #атмосфера #ужинкиев #завтраккиев #ланчкиев #літнятераса #beletagekiev #киев

Публикация от Хачапури и вино (@hachapurikiev)

З меню:

Хачапурі по-мегрельськи – 136 грн

Кубдарі – 139 грн

Хачапурі по-аджарськи – 118 грн

Хінкалі з куркою – 19 грн/штука

Люля-кебаб з курки – 126 грн

Харчо – 94 грн

Кучмачі з курячої печінки – 116 грн

Салат із запечених овочів – 108 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: «Хачапурі та вино»

Фото: «Хачапурі та вино»