Ресторан японського шеф-кухаря Йошихіро Фудзівари Fujiwara Yoshi розпочав роботу в тестовому режимі у житловому комплексі «Новопечерські Липки». У закладі кажуть – це найбільший японський ресторан України та один із найбільших закладів цього формату у Східній Європі.

«Шеф-кухар і власник Йошихіро Фудзівара розробив авторське меню з новинками та стравами, що вже стали улюбленими. Амбасадор японських традицій зберіг те, що настільки цінують наші гості – бездоганну якість і довершеність смаку по-японськи», – кажуть у Fujiwara Yoshi. Серед іншого у меню сет суші «Хасіморі» (960 грн) і сашимі з тунця Bluefin (465 грн).

За інтер’єр закладу відповідала архітектурна майстерня Sergey Makhno Architects. «Натуральне дерево та камінь, авторські предмети декору і витвори мистецтва майстрів з Японії – елементи дизайну, що створюють цілісний концепт», – кажуть у Fujiwara Yoshi.

«1000 м², концептуальний дизайн, акваріум з живими морепродуктами, ексклюзивна винна карта, японський гриль робата і контактний суші-бар, окрема VIP-зала та кімнати-татамі, зал для бенкетів і переговорів, тераса з внутрішнім садом і дитяча кімната», – перераховують у Fujiwara Yoshi переваги нового закладу.

Промо-ролик Fujiwara Yoshi

Серед іншого у закладі облаштували п’ять традиційних японських обідніх залів-татамі з автентичними меблями, урочистим сервіруванням та японським живописом. Перед входом у ці зали прийнято знімати взуття.

Одна з головних особливостей інтер’єру – відкритий робата-бар у центрі ресторану. «Це місце для гостей, які люблять дивитися на вогонь і спостерігати за роботою кухаря», – розповідають у закладі.

Окрім того, у закладу є внутрішня тераса з садом. «Тут створюється враження, що ресторан побудували навколо маленького, але атмосферного саду зі споконвічними рослинами з Японії, який місцями нагадує знаменитий бамбуковий гай, а місцями – традиційний японський сад», – кажуть у Fujiwara Yoshi.

У винній карті – 150 позицій вина з різних куточків світу. Відповідає за неї найкращий сомельє України 2016 року В’ячеслав Назарчук.

 Це другий ресторан мережі у Києві – раніше роботу розпочав Fujiwara Yoshi на вулиці Солом’янській. Також заклад Fujiwara Yoshi працює у Черкасах.

 The Village Україна анонсував відкриття ресторану в підбірці головних закладів року.

коли

11:00-23:00

де

вулиця Драгомирова, 11

ТЕЛЕФОН

067 400 78 18

Фото: Fujiwara Yoshi