Ресторан Avocado розпочав роботу у тестовому режимі на вулиці Інститутській. Розташували заклад на колишній локації ресторану закарпатської кухні «Кіфлик».

Особливість закладу – бургери, у яких замість булочок використовують авокадо

Avocado працює на двох поверхах будівлі. На першому поверсі – ресторан із близько 50 посадковими місцями. Своєю чергою, у підвалі протягом місяця відкриють більш містку залу для кальяну. «Наше гасло – healthy day, crazy night», – описують формат ресторану.

У 70% страв використовують авокадо, кажуть керівники закладу. «Прихильники здорового харчування знайдуть у нас ексклюзивні страви, але великий вибір у нас і для шанувальників смачного м'яса», – розповідають в Avocado.

Серед іншого у тестовому меню два види бургерів – один звичайний, один із авокадо. У бургери з авокадо додають ростбіф, яйця-пашот, лосось і руколу. Ціна – від 159 до 179 грн.

Окрім того, у меню супи (69-99 грн), м'ясо та риба на грилі (159-379 грн), салати (99-169 грн) і закуски (79-159 грн).

На сніданок в Avocado запечене авокадо з яйцем і пармезаном (119 грн), а також грінки з гуакамоле і яйцями-пашот (79 грн) і гранола з йогуртом (69 грн). Подають сніданки у закладі протягом усього робочого дня. Своєю чергою, на вечерю з 19:00 до 21:00 діє знижка 10%.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

коли

11:00-23:00

де

вулиця Інститутська, 27/6

ТЕЛЕФОН

095 434 47 88

Фото: Avocado