Ресторан нової італійської кухні FLO розпочав роботу на розі бульвару Тараса Шевченка та вулиці Пирогова.

У закладі кажуть – Крістіна Коппіні є першою жінкою-шефом італійського ресторану у Києві

Співзасновниками FLO є італійці, що переїхали до Києва. Співвласниця та шеф-кухарка закладу – Крістіна Коппіні.

«FLO – це нова італійська кухня, формулу якої можна описати як: актуальні тенденції ресторанної справи в Італії + локальні продукти», – розповідають у закладі.

Здебільшого у закладі використовують українські продукти. «Це дозволяє запропонувати широкий вибір пасти, страв з морепродуктами, оригінальні салати, заскуски, супи, десерти за несподівано приємними (як для цього сегменту) цінами», – кажуть у FLO.

З італійського імпорту у закладі паста, оливкова олія та вино. Зокрема, крафтові вина – від невеличких господарств із Тоскани і Верони.

Меню FLO склали відповідно до ресторанних традицій усіх 20 областей Італії. Відібрала та по-авторськи інтерпретувала страви шеф-кухарка.

з меню

Салат-коктейль з креветками – 130 грн

Цибулевий суп з грінками і сиром – 90 грн

Карбонара – 130 грн

Ризото з білими грибами – 175 грн Спагеті з кальмарами, креветками та апельсином – 200 грн

Тальята з яловичини з руколою, томатами чері та пармезаном – 180 грн

Більшість позицій можна замовити у версії без глютену.

 Заклад повинен був розпочати роботу у лютому, але в тестовому режимі запрацював у червні.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

коли

11:00-23:00

де

вулиця Пирогова, 4/26

ТЕЛЕФОН

067 124 0011

ФОТО: FLO