Перша асоціація з LP – пісня «Lost on you». Саме з цим треком вона увірвалася в музичні чарти і здобула любов публіки. Проте на рахунку співачки не лише власна пісенна кар’єра. LP є автором треків для Backstreet Boys, Rihanna, Крістіни Агілери, Шер та інших.

LP – справжнє ім’я якої Лаура Перголіції – має неополітанське, сицилійське та ірландське коріння. Її не сплутати з кимось іншим – глибокий голос, майстерний свист, неслухняні кучері та андрогінна зовнішність. 27 червня LP дасть свій перший концерт в Україні.

LP сонграйтер

Rihanna «Cheers (Drink To That)»

Саме ця пісня, записана в співавторстві з Ріаною стала у 2010 році проривом LP як авторки пісень.

Christina Aguilera «The Beautiful People»

Цей запис увійшов в альбом саундтреків до фільму «Бурлеск» з Крістіною Агілерою в головних ролях.

Backstreet Boys «Love Will Keep You Up All Night»

Трек для легендарного бойз-бенду був записаний у 2007 році і увійшов в один з останніх альбомів гурту «Unbreakable».

LP співачка

Пісенна кар’єра LP почалася ще у 2000-х роках. Перші два альбоми (Heart-Shaped Scar та Suburban Sprawl & Alcohol) не здобули визнання, не зважаючи на хороші відгуки музичних критиків та промо-тури.

Прорив стався взимку 2015-2016 року, коли пісня «Lost On You» потрапила в хіт-паради п’ятнадцяти країн. Кліп на цей трек має вже більше 130 мільйонів переглядів.

LP «Lost On You»

LP «Into The Wild»

LP «Other people»

LP «Tokyo Sunrise»

Як LP вирішує, чи залишити написану пісню собі, чи віддати іншому виконавцю?

«Продюсер питає, «Лаура, ти береш цю новинку собі?». По очах читаю, що у нього вже є план, для кого вона. Але я кажу «Будь впевнений, ця пісня – моя. Ось тобі інша – віддай її». В моїх піснях надто багато особистого життя. Інший виконавець просто цього не помітить», – розповіла LP в інтерв’ю.